Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, mivel töltitek ezt...

Kamaszok, mivel töltitek ezt a hosszú hétvégét?

Figyelt kérdés
2014. jún. 8. 10:02
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Csak én unom halálra magam?
2014. jún. 8. 10:02
 2/12 anonim ***** válasza:
Péntek délután aludtam, tegnap barátokkal voltam, ma pedig azt tervezem, hogy megyek a közeli erdőbe biciklizni. Én nem unatkozom. :)
2014. jún. 8. 10:23
 3/12 anonim ***** válasza:

Péntek este buliztam a barátnőimmel, és velük aludtam.

Szombaton miután hazaértem kitakarítottam, sütit sütöttem, aztán a családdal kirándultunk. Ma eddig veszekedésből állt a nap, úgyhogy remekül érzem magam, nem unatkozom :)

2014. jún. 8. 10:54
 4/12 anonim ***** válasza:
Tegnap vásárolni voltam a szüleimmel, visszavittük javításra az egyik cipőm meg ilyenek ha már ott voltunk, vettem új futónadrágot, fagyiztunk, előtte meg délig aludtam. Ma nagyon korán keltem, kipróbáltam a futónadrágot, jól teljesített, hazajöttem, tornáztam, zuhanyoztam, befejeztem az animét amit néztem, ebédeltem. Most még fogok kardiózni délután ha lesz kedvem, de este grillpartira megyek :) Holnap meg valószínűleg megint futok reggel, aztán németre kell tanulnom, vagy kitalálnom, hogy ússzam meg a dogát, ami elronthatja az évvégim. Nem nagyon unatkzok, nyáron jobban fogok, de legalább már több elfoglaltságom van, mint tavaly ilyenkor.
2014. jún. 8. 12:40
 5/12 anonim ***** válasza:
buli, kirándulás, pihi, házimunka, tv, net, haverok, recska, napozás, németezek, stb. olyan régen volt már időm unatkozni...
2014. jún. 8. 17:53
 6/12 anonim ***** válasza:
Tegnap gyorsulási versenyen voltam, ma a telken pihentünk. Hát igen, a holnap..... Na azt nem tudom. Valószínű unatkozni fogok...
2014. jún. 8. 20:17
 7/12 anonim ***** válasza:

Én tegnap unatkoztam, vagyis... Lett volna dolgom bőven, de inkább semmittevéssel telt el a nap. Ma állatkertben voltunk, aztán itthon grilleztünk a kertben este. Holnap korán felkelek, hogy még a nap felkelése előtt tudjak kertészkedni. Ha már túl meleg van, akkor nekiállok angol szóbeire tanulni, majd délután, ha minden igaz, találkozom egy régi barátnőmmel.

:)

2014. jún. 8. 22:57
 8/12 anonim ***** válasza:

mivel a jövőhéten 2 vizsgám is lesz, így nagyrészt tanulok. ha éppen nem tanulok akkor sorozatokat nézek, moziba megyek, duolingozok vagy zenét hallgatok

14L

2014. jún. 9. 00:51
 9/12 anonim ***** válasza:

Péntek este és szombat este is bulizni voltam.

Szombat délután a szüleimmel volt közös programom. Ma pedig pihentem, és az egyik sorozatomat néztem. :)

2014. jún. 9. 01:00
 10/12 jani320 válasza:
Leginkább a barátaimmal vagyok,meg a barátnőmmel a többi napon pedig itthon kockulok :D
2014. jún. 9. 07:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!