Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Mit terveztek idén...

Kamaszok! Mit terveztek idén nyárra?

Figyelt kérdés

Jaaaj én annyi videót néztem meg terveztem már egy csomó mindent,van egy nyári bakancs listám is.:) Rengeteg minden van rajta,kb 80 tétel.:D

Ti mit terveztek??

Úgy felvagyok pörögve eszem megáll mennyire vártam már ezt a nyarat.Nehéz és tartalmas volt ez az évem.:) A legjobb hogy nyáron van a szülinapom szóval buliii.:))

NA DE TI MIT TERVEZTEK?WIII

13/L de mindjárt 14.*-*

2014. jún. 4. 15:23
 1/7 anonim ***** válasza:

Sziget vagy Volt, rengeteg biliárd, bulik

Ezenkívül nyáron elmegyek állatkertbe önkéntesnek

Jelentkezek színészi meghallgatásra egy színházba

aztán majd lesz még ami lesz

16/L

2014. jún. 4. 15:51
 2/7 anonim ***** válasza:
33%

Eredetileg mentem volna a Sound-ra, de ma jelentették be az utolsó neveket, akik között Ő nincs ott, így oda nem megyek... Júliusban kötelező gyakorlat, augusztustól meg diákmunka. Most, júniusra nincs semmi érdekes programon, ha van kedved, leírhatnál egy pár dolgot a bakancslistádról. :D

Amúgy nekem is nyáron van a szülinapom. :D

16/L (leszek)

2014. jún. 4. 19:40
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszi hogy válaszoltatok!:)) A bakancslistám egy részét ebből a videóból válogattam ki.:)

https://www.youtube.com/watch?v=GQKBs_oNj0Y

2014. jún. 5. 15:13
 4/7 anonim ***** válasza:

Egy hónap múlva Volt haveri társasággal, aztán ha marad pénzem, akkor egy nap Sziget (bár sírni fogok, amikor Blink 182, Bastille és Imagine Dragons közül csak egyre tudok elmenni) meg kisebb koncertek, helyi fesztiválok.

Lehet lenézünk a Tiszára barátnőmék nyaralójába hatan, szülők a másik nyaralóban, közel, de nem látnak semmit.

Végre csak akkor kell majd korán kelnem, amikor futni megyek- hihetetlen nagy alvó vagyok, 10-11 órákat bírok aludni, de ez suliidőben lecsökken 5-6 órára, mivel képtelen vagyok éjfél előtt elaludni, így másnap kávéval járkálok :D

Várom úgy összességében a híres sütögetős-ivós-pipázós osztálybulijainkat, az utazgatásokat (szeretnénk pár nap felmenni Pestre, meg közeli nagyvárosokba gyakrabban, ahol van élet), szeretnék még többet fogyni, hogy amikor visszamegyek suliba majd csak nézzenek (eddig 10 kiló, még 5-10et tervezek) de úgy nagyjából ennyi.

Amit nem várok az az unalom- mert akármennyire is sok mindent tervezek még, jogsit szeretnék meg felsőfokú nyelvvizsgára készülni, lesznek fülledt, szobában töltött napjaim, mondjuk már le van szedve a Breaking Bad teljes terjedelmében, tavaly nyáron is 3 sorozatot végeztem ki :)

16/L

2014. jún. 5. 22:40
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem nem sok minden tervem van. Szeretnék beiratkozni a városi könyvtárba, bejárni olvasni oda legalább heti 2x. Edzeni minden nap, diétázni továbbra is. Dolgozni, minimum 1,5 hónapot. Elmenni Szentendrére. Apummal lenni. Grillezni. Testvéremmel bulizni járni, ha éppen ott vagyok. Meglátogatni jópár múzeumot. Előretanulni az egyetemi előkészítős történelmet. Aludni sokat sokat :)

16/L

2014. jún. 6. 19:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Megtudhatnám, hogy ki és mért pontozott le? 2-es vagyok.
2014. jún. 6. 21:58
 7/7 A kérdező kommentje:
nem én :o
2014. jún. 16. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!