Kamaszok, nektek van kedvence tanárotok? 16/l
Az abszolút kedvencem a némettanárnő, sokat szoktunk beszélni, heti hat óra, plusz még két különórám is van vele.
Nagyon szeretem még a biológia tanárnőt, nagyon jó fej, vicces meg minden. Őszintén nem tudom elmondani, de valamiért mindkettejüket nagyon szeretem. :)
Nos a biológia, a matek, föci és kémia tanáraim hihetetlen irritálóak és ostobák, velük egy légtérben sem szívesen tartózkodom. Az angol tanárommal alapból nincs baj, csak velem nem nagyon találja a közös hangot. A töri tanárom kicsit ketyós, és állandóan a politikáról beszél, a bal oldalt szidja, ami nekem annyira nem szimpatikus, de amúgy rendes ember.
Az ének, tesi, német, magyar, fizika tanáraim meg normálisak. Órán kívül nem beszélek velük, egyikért se vagyok olyan 'hű de nagyon oda', de rendes emberek, és nem beszélnek hülyeségeket, értenek a tantárgyaikhoz, és az élethez sem hülyék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!