Mit csináljak? 17/L a szüleim nem engedik hogy ilyen nadrágot viseljek
Figyelt kérdés
Szerintük csak a ku*vák hordanak ilyet...
de én imádom ezt a stílusú nadrágot és szeretném hordani
2014. jún. 9. 14:38
1/11 anonim válasza:
Ezzel a blúzzal még jól is néz ki. Egyébként mit akarnak, miben legyél egész nyáron, ha nem rövidnadrágban?
2/11 anonim válasza:
A világon semmi baj nincs ezzel a nadrággal...
3/11 anonim válasza:
lehet, hogy a felsőre értették :)
4/11 A kérdező kommentje:
Szerintük nagyon rövid és mindig azt mondják, hogy nem kur*át nevelnek..
2014. jún. 9. 14:52
5/11 anonim válasza:
Hmm..szerintem ez a nadrág tök szolid..Én 17 évesen cifra dolgokat hordtam nyáron, mégsem kurv*ltam el..boldog házasságba élek és van már egy kislányom.
Miben jársz egész nyáron ha egy ilyen nacit sem vehetsz fel?
Egy 29 éves anyuka
6/11 anonim válasza:
Nyugi nekem is ezt mondjak..h ok azert neveltek h ne k**va legyek..na de.mindegy ..nalaam elfogadtak h en ebbe akarok jarni...vagyis olyan nadragba mint ez ,dea turheto legyel a rovidsege,szoval.ne olyan legyen mint egy francia bugyi :) nekem megertettek h felnottem es mar van sajat stilusom :) 15/L
7/11 anonim válasza:
17 éves koromban ennél rövidebbet is hordtam, mégsem szólt meg senki. Amúgy 37 éves vagyok, tehát nem mostanában volt. Szerintem simán hordhatod.
8/11 anonim válasza:
vedd meg és hord... mondd meg, hogy nem akarsz te se megsülni... és ez mégsem olyan p*csa nadrág amit manapság hordanak...
9/11 anonim válasza:
A hosszával nincs gond, de amúgy csúnya. A képen a csajnak semmi feneke nincs, kb. mint a '90-es évek elején divatos hasig érő farmerban...
10/11 anonim válasza:
Nincs gond vele, csak néhány ilyen nadrágból szó szerint kivan a segged alul ami nem szép látvány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!