Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Aki 164-es nadrágot hord...

Aki 164-es nadrágot hord annak mekkora méretű nadrág kell? 32-es,34-es, esetleg 36-os?

Figyelt kérdés
2010. febr. 28. 22:14
 1/7 A kérdező kommentje:

Keresztlányom 13 éves.

Rendelnék neki egy csőnadrágot,de nem tudom mekkora kéne.

Mert a nadrágjai amiket most hord 164-es méretűek.

Szóval mekkora nadrágot vegyek neki?

32,34,36???

2010. febr. 28. 22:16
 2/7 dóriyyi ***** válasza:
Ez sok mindentől függ. Így senki se fogja tudni megmondani!!! Mert pl. én is 164-eset hordok nekem 38-as kell, de a barátnőm is neki csak 32-es! Kérdezd meg az anyukáját!
2010. márc. 1. 06:19
 3/7 A kérdező kommentje:

Már kérdeztem,de nem tudja mert még nem vett neki olyan gatyát aminek ilyen a méretezése.

Így ő is csak hasra tud ütni.

Azért köszi.

2010. márc. 1. 08:58
 4/7 dóriyyi ***** válasza:
Sajnálom, hogy nem tudtam segíteni, de egy boltba felpróbálhatna ilyen méretezéssel hasonló nadrágot és akkor megtudnád rendelni!:D
2010. márc. 1. 12:28
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha leméred a kislányt, derékbőség, csípőbőség és nem árt a nadrág hossza sem, bár azt úgysem adják meg egy katalógusban, akkor egy táblázatban meg tudod nézni. Ez általában minden rendelős újságban van, ha újságból rendelsz.
2010. márc. 4. 12:14
 6/7 anonim ***** válasza:
szerintem vele vásárolj, én 13 évesen nem szerettem ha nekem vettek ruhákat (jó, szép ruhák voltak, hordtam/om is őket), mert mi van ha nem tetszik neki?: / most 14 vagyok, és a szüleimmel vásárolok:)
2010. ápr. 24. 22:32
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi. Már megvettem a nadrágot,ő választotta,és jó rá:)
2010. ápr. 25. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!