Nagyon sok? Ha igen mit tegyek? Többi lent.
Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok. 159-160 cm körül vagyok és 49 kg. Szerintetek ez sok? Véleményem szerint igen, nem is kicsit. Mit tehetnék, hogy kicsit fogyjak? Főleg hasból és combból szeretnék úgymond leadni. Előre is köszi a válaszokat.2014. jún. 3. 20:27
1/6 anonim válasza:
Nem sok. A te tested alakulóban van, nem szabad fogyókúráznod a te korodban még.
Tessék inkább valami sportra beiratkozni, az jót tesz a formálódó testednek. De kifejezetten a fogyókúrát felejtsd el, jó?
2/6 A kérdező kommentje:
Nem is egészen a fogyókúrára gondoltam hanem az egészségesebb étkezésre, sportokra. Ilyenre mit tanácsoltok?
2014. jún. 3. 20:33
3/6 anonim válasza:
ne szórakozz már, jesszusom, menj vissza babázni, teljesen rendben van a súlyod
4/6 anonim válasza:
Alacsonyabb vagyok nálad, és én azon imádkoztam,hogy szülés után maradjon rajtam fölösleg. Lapos hasam van, 3 héttel szülés után, és 52 kg-vagyok.
Csak a kutyák játszanak csontokkal :D
5/6 anonim válasza:
Egészségesebb étkezés: egyelőre bőven elég, ha az édességeket mérsékelten fogyasztod, és több zöldséget, húst, teljes kiőrlésű gabonát fogyasztasz.
Bármilyen sport jó egyébként! Ami csak tetszik!
6/6 anonim válasza:
Ha szerinted ez sok, akkor amilyen hamar csak lehet menj pszichológushoz, mert nagyon súlyos önértékelési gondod van, ami veszélyes is lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!