Mit fogtok csinálni a nyáron?
Elutaztok-e valahova vagy belekezdtek valami tanfolyamba/képzésbe. Nekem még semmilyen tervem nincs, hátha ihletet merítek tőletek:)
17/L
Megyünk nyaralni tengerpartra Szlovéniába. Megyek táborba a legjobb barátnőmmel. Illetve kitűztem magamnak kisebb-nagyobb célokat: egy kis fogyás , megtanulok elkészíteni néhány fogást , igyekszem növeszteni a hajam és ápolni hogy szebb legyen , a bőrömet is szeretném kicsit helyrerakni.
Valamint azt tervezem ,hogy angolozok kicsit mert Szeptemberen kezdem a gimnáziumot és angol tagozatra fogok járni így egy kis ismétlés nem árt. :))
Nyaralni nem megyünk szerintem.:D
Egyébként pihenni fogok, olvasni, gépezni. Ezeket akkor, amikor dögmeleg van, és senki nem ér rá.
Bejárok majd a városba, leszek barátokkal, szóval próbálok minél több időt a barátaimmal tölteni. :) nem lesz hű, de izgalmas nyaram, de jó lesz, ennyi...:D
13/L
Június-július munka.
Július vége 1 hét Balaton.
Augusztusban Sziget és Strand fesztivál.
Augusztus végén nyelvvizsga, így arra egész nyáron készülgetek majd, főleg hogy csak 2-ig fogok dolgozni és lesz mindig egy szabad délutánom.
Ezen kívül természetesen megannyi házibuli, strandolás, napozás és megszámlálhatatlan órányi alvás, amikor csak lehetséges.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!