Mit fogtok csinálni a nyáron?
Elutaztok-e valahova vagy belekezdtek valami tanfolyamba/képzésbe. Nekem még semmilyen tervem nincs, hátha ihletet merítek tőletek:)
17/L
tanc,tanc,tanc!<3
fellepesek,tabor,edzes,es sokat leszek a csapattarsaimmal:)
ezenkivul keszulni fogok az angol nyelvvizsgara,es a jovo evi felvetelire is
egyelore ennyi dolgot tudok,de szerintem utazni is fogok,belfoldon valahova
14/L
A nyári szünet első hetében fesztiválozni fogok. Nagyon jónak ígérkezik, mert a stílus teljesen az enyém, abszolút átérzem, a társaság jó lesz, szóval ez tényleg 4 laza, hülyéskedős, bulizós nap lesz. Utána a párommal találkozok, kicsit noszogatom és támogatom lelkileg , mert utána lesz a szóbeli vizsgája, ami elég sokat nyom a latba.
Júliustól augusztus végéig dolgozni szeretnék. Jelentkeztem is már egy gyárba, ha oda nem vennének fel, van még egy másik lehetőség is, amit megpróbálok. A munka mellett pedig, amikor időm engedi a párommal és a családommal, illetve a barátaimmal leszek, és egy kicsit pihenek, lazítok velük.
19/L
a holnap nem megyek át azon az édes-kedves-aranyos fizika javítóvizsgán, akkor semmit...
Amúgy: Horvátországba tervezek menni a barátommal és családjával. :)
Holnapután utazom Olaszországba egy hétre, cserediákprogramra.
Aztán leszek itthon, találkozgatok mindenkivel, strandrajárok, ilyesmi. :)
17L
-Kisebb európai körútra megyek egy barátnőmmel (szervezetten, és egyáltalán nem volt drága, szóval emiatt megjegyzéseket nem kérek)
-Formába hozom magam
-Sokat alszok
-Sokat bulizok
Ennyi lenne :)
17L
A szünetben kb.2-3 hetet leszek otthon.Lovaglás/mamák/barátokkal közös programok.:)
10 nap Nyugat-Magyarország(Átmegyünk Ausztriába és Pozsonyba.)
A maradék hetekben meg élek a lehetőséggel,hogy van nyaralónk a Balatonnál.:)
16l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!