Suliba járók ti mennyire betegen mentek még be suliba?
Lázasan soha nem mentem be suliba. Ha nem vagyok lázas, csak megfáztam, vagy ilyesmi, akkor általában attól függ, hogy milyen napom lesz. Mondjuk egy 8 órás, nagyon nehéz napra nem mennék be, mert úgy sem bírnék figyelni, csak szenvednék. Vagy ha pl. éjjel nem tudtam nyugodtan aludni, és nagyon fáradt vagyok már ébredés után is, akkor sem megyek be, mert nincs értelme.
De egy egyszerűbb torokgyulladásnál, vagy megfázásnál a házi praktikák és az alvás segít, így bemegyek suliba, mert túlélhető a dolog simán. :)
Ez nagyon változó.
Lázasan biztos, hogy nem, az alatt meg nagyon hangulatfüggő. Van, hogy eléggé betegen is bemegyek, de van, hogy fejfájással is otthon maradok.
A torkom nagyon gyakran (minimum! havonta 1x 1 héten keresztül) be van gyulladva, szóval ha emiatt nem mennék suliba, akkor rengeteget hiányoznék.
Egyébként meg nekem is attól függ, hogy milyen dogákat írunk közben. Tudom, nem túl szép, de ha már lehet, akkor kihasználom a helyzetet. Viszont, ha nincs semmi, akkor inkább bemegyek, mert nem szeretek folyamatosan pótolni.
Ha nagyon meg vagyok fázva én már akkorsem. Rossz közérzettel nyílván nem tudnék jó dolgozatot írni meg odafigyelni órákon.. Akkor inkább gyorsan kipihenem magam és pár nap múlva megyek már. :)
Meg az se jó ha miattam lebetegszik a fél osztály.. Én is utálom ha bejönnek az osztálytársaim betegen.
Plusz én olyan vagyok hogy zavarni se szeretem az embereket azzal hogy fújom az orrom vagy köhögök.. Engem is a hideg ráz attól ha más csinálja ezt közel mellettem :D
16L
ez tényleg változó..én régen akár már egy kis torok fájás miatt is itthon maradtam,ahogy tudtam csak lógtam a suliból.Aztán mikor év vége előtt 1-2 hónappal kiderült hogy már max 5 órát hiányozhatok,vagy év ismétlés/osztályozó..hát utolsó hetekben már akár lázasan is bementem.
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!