Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért nem talállok barátnőt?

Miért nem talállok barátnőt?

Figyelt kérdés
igazából sokan kedvelnek a fiúknál 10 ből 9 nek bejövök de olyan igaz bartnőm nincsen. sőt lényegében semilyen barátnőm sincsen csak ismerősök. kedvelnek meg minden de nemtudom. nem az igazi :(
2014. máj. 30. 23:15
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
nem vagyok lezbikus :) csak sima barátőre gondoltam. tudjátok akivel jól ellehet beszélgetni. elmenni bulizni, sétálni, korcsolyázni
2014. máj. 31. 12:57
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak barátnőt akarsz, akkor a kérdés szempontjából szerinted miért lényeges az, hogy bejössz a fiúknak? :D

Istenem, egy 10 évesben is több ész van, mint benned.

2014. máj. 31. 13:27
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Lezbikus, talállok, semilyen, nemtudom...

Figyi! Milyen szakos vagy az egyetemen? Csak kíváncsiság...

2014. máj. 31. 14:13
 14/21 A kérdező kommentje:
közgazdaságtan
2014. máj. 31. 14:38
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

A nőnemű kérdezőnek az a baja, hogy nem talál egy lánybarátot sem, csak a fiúk döngik körbe, mint a méhek a virágokat, de persze ők nem csak barátkozni akarnak. Nekem amúgy van egy olyan gyanúm, hogy a lányok azért nem barátkoznak veled, mert irigykednek rád. Ha tényleg szép vagy, és bejössz a fiúknak, akkor melletted a legtöbb lányra senki sem figyelne fel.

Persze egyetemen ez már nem kellene, hogy olyan nagy probléma legyen. Huszonévesen azért vannak már más jellegű értékek is, meg persze a legtöbb egyetemistának van stabil párkapcsolata, amit nem kell félteni senkitől.

2014. máj. 31. 17:39
 16/21 anonim ***** válasza:

Ennyi erővel én is mehetek az egyetemre!:D

Tanulj meg helyesen írni!

Én nem mondom,hogy irritáló lehetsz,mert nem ismerlek.Azt viszont feltételezni merem,hogy zavaró tulajdonságaid vannak,megbízhatatlan vagy!De ez mind csupán csak feltételezés.Az,hogy mi az igazság,azt csak te tudhatnád!

2014. máj. 31. 19:31
 17/21 anonim ***** válasza:

"közgazdaságtan"

Na ne, ilyen írással még leérettségizni sem lehet XD

2014. máj. 31. 20:38
 18/21 A kérdező kommentje:
megbízható vagyok. és elnézést a helyesírásért.
2014. jún. 1. 17:30
 19/21 A kérdező kommentje:
de különben nem az volt a kérdés hogy helyesen e írok :)
2014. jún. 1. 17:31
 20/21 anonim ***** válasza:
Csak sajnos beletartozik a válaszba!
2014. jún. 1. 23:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!