Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért nem talállok barátnőt?

Miért nem talállok barátnőt?

Figyelt kérdés
igazából sokan kedvelnek a fiúknál 10 ből 9 nek bejövök de olyan igaz bartnőm nincsen. sőt lényegében semilyen barátnőm sincsen csak ismerősök. kedvelnek meg minden de nemtudom. nem az igazi :(
2014. máj. 30. 23:15
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
nem vagyok beképzelt. 2 éves egyetemista vagyok. de nem találltam olyan igazi barátnőt sajnos. és nagyon kijárnom sincs kivel emiatt sajnos.
2014. máj. 30. 23:17
 2/21 anonim válasza:
80%
Hát jó barátot sajnos nagyon nehéz kifogni. Nekem pl 2 van szerencsére, de mindegyik gyermekkori ismerős. Én azt vettem észre, hogy ők azért megmaradnak de akikkel később ismerkedtem meg hamar elkoptak az évek alatt sajnos. Próbálkozhatnál fiúkkal is.... csak nekik sajnos mindig lesz egy kis hátsó szándékuk:D
2014. máj. 30. 23:19
 3/21 A kérdező kommentje:
gondolkodtam hogy megkérem unokatestvérem mutasson be a barátainak. Fiú és velem egyidős. De lehet hülyén érezném magam hogy megy a barátjához és mennyek én is od vele mikor nem is ismerem :(
2014. máj. 30. 23:28
 4/21 anonim válasza:
100%
Hát pedig biztos középpontba lennél lányként:) Bemutat mindenkinek aztán beszélgettek. Ha 10/9 fiúnak bejössz mi lehet a gond ?:D
2014. máj. 30. 23:36
 5/21 anonim ***** válasza:
Kifejezetten ilyenre szakosodott klubban, weboldalon kéne keresned. A leszbikusok száma nem olyan nagy, és ránézésre nem látszik ugye.
2014. máj. 31. 00:04
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de ilyen helyesírással hogy a jó fenébe lehetsz egyetemista????
2014. máj. 31. 00:22
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Meg ilyen megfogalmazással :) És miért a kamaszok topikba raktad? :)
2014. máj. 31. 00:23
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit összezavarodtam. Most akkor egy leszbikus egyetemista vagy, aki még kamasznak érzi magát?

Én sem értem, hogy lehetsz másodéves ilyen helyesírással, szóhasználattal.

Ha barát barátnőt keresel, akkor csak azt tudom javasolni, hogy ne keresd. Ez nem úgy megy, hogy feldobsz egy hirdetést: első legjobb barátnőt keresek 16-22 év között. :)

Általában az ilyen barátságok már gyermekkorban kialakulnak. Ha pedig később jön, akkor sem kell keresni.

Lehet, az a baj, hogy túlságosan akarod, ezért nyomulsz minden lányra. Az meg marha idegesítő ám!

2014. máj. 31. 00:46
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Ezt akartam én is írni, hogy ilyen helyesírással nem is csoda.

A masik amit nem értek, hogy most mi van? Most párkapcsolatot keres fiút vagy lányt? Vagy csak havert? Most akkor leszbikus vagy sem? Egyáltalán azt jól értettem, hogy lány vagy?

2014. máj. 31. 06:34
 10/21 anonim ***** válasza:

Háát sztem egyes egyetemisták még bőven tekinthető kamasznak főleg manapság,

am ha krsz vmit kedzeményezz próbálkozz be stb ne várd ha szádba repüljön a sültgalamb.

2014. máj. 31. 09:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!