Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Valaki valami jó...

Kamaszok! Valaki valami jó ötlet!? Hogyan legyen kicsit laposabb a hasam kb. jún.10-re?

Figyelt kérdés
Tudom ez így elég érdekes kérdés, de nekem fontos lenne, mert osztállyal megyünk kirándulni év végén és menni fogunk strandra is és nem akarom, hogy piszkáljanak a hasamért vagy valami hasonló. Nem tudom mit lehetne vele tenni. Gondoltam már arra, hogy a mai nap kihagyásával, de eljárok futni napi 1 km-t kb. Igazából ilyen otthon is megoldható dolgokra gondoltam pl. hasprés, valami étkezéssel kapcsolatos dolog. Nagyon megköszönném a válaszokat. 13/L
2014. máj. 26. 16:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Utolsó: Tudod mit fog elérni azzal valaki, aki napi 0-ról indít? Egy emberes izomlázat, idővel esetleg izmosabb lesz a hasa, de az se lapos.
2014. máj. 26. 20:38
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! :)
2014. máj. 27. 16:13
 13/15 anonim ***** válasza:

Ha elkezd izmosítani hasra akkor nem laposabb lesz hanem nagyobbnak fog tűnni a hasa.. mert a zsír nem tűnik el viszont az izmok nőnek..

helyes táplálkozás, sok folyadék napi 1óra (minimum!) sport

2014. máj. 27. 18:06
 14/15 anonim ***** válasza:

Androidos alkalmazás: Caynax hasizom

Én 16 napig bírtam (mert férfiakra lett tervezve) de olyan gyönyörű lett a hasam..!

2014. máj. 28. 00:28
 15/15 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló. Azzal már én is próbálkoztam csak jelenleg szervizbe van a telefonom és ezért sajnos nem tudom csinálni. Amúgy azt nem tudtam, hogy férfiakra lett tervezve. :D
2014. máj. 28. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!