Szerintem ez a "nem vagy szülő" akkora baromság: ha valaki tehernek érzi, nyugodtan adja intézetbe a gyereket, jót tesz vele.
Képzeld már el milyen lehet gyereknek lenni: Te dolgozol 4 óráig, őt már 2-kor elengedik, de 6-ig tanul és házit ír, és egy qrva forintot nem kap érte, hanem e helyett úgy él mint egy kutya pórázon. Aztán még miattad is szégyelje magát?!
És azt hiszitek a legjelentősebb dolog hogy 17 vagy 19 évesen fekszik le valakivel. (Csak gumit adjatok neki!) Na majd amikor 25 évesen állásinterjún alig mer megszólalni, és akkor is csak a betanult szöveget meri mondani, az lesz a durva, csak ez ugye már nem a ti dolgotok, csak a saját qrva félelmetek, az érdekel!
2010. jan. 6. 15:14
22/32 anonim válasza:
Persze!
gondolj bele már 16! nem kell félteni!Tud magára vigyázni. de ha annyira félted mondd meg neki hogy vigye a teloját és ne kapcsolja ki! néha küldjön 1 sms-t hogy jol van és kész!!
sok sikert!
2010. jan. 6. 18:01
23/32 anonim válasza:
Hát nem azért, de én is 16 éves vagyok. 11 éves korom óta el vagyok engedve házibuliba szilveszterenként, anélkül, hogy bármiféle telefonos kapcsolatot kelljen létesítenem. És megbízík bennem apám, pedig már rengeteg hülyeséget csináltam, pl az első szilveszteri bulin is eléggé lerészegedtem, de egyátalán nem voltam bajban, mert nem egy ember tudott volna segíteni ha kell. Általában van annyi felelőség érzet a gyerekekben, hogy már csak azért is vigyáznak magukra, hogy a szűlők ne lincseljék meg. Egyébként az én apám nagyon szigoru, discóba el sem mehetek, nagyobb kocsmákba még bátyámmal(20) sem. És nem azért, de 16 évesen már azért más a helyzet, mert 18 évesen nem igen a szülő dönt, szóval ha nem ienkor, akkor mikor szeretné bevezetni a bulik világába?!
2010. jan. 6. 22:58
24/32 anonim válasza:
amúgy én vagyok az elöző... a jégeres tetszett (x én apukámtól 11 évesen kaptam egy gyerekpezsgőt, hogy mégse menjek üres kézzel(x
2010. jan. 6. 23:02
25/32 anonim válasza:
15.14 nek.igazad van.fontos az is hogy ne az elso allasinterjun veszitse el a draga szuzessseget,addigra legeyn tapasztalt a spontan dolgokban.
2010. jan. 7. 14:33
26/32 anonim válasza:
mai világban már a 12 évesek is diszkóba járnak.sajnos. mikor én voltam 16, csak anyu által ismert megbizható fiúval engedtek el diszkóba..hiába, más generáció.
31
2010. jan. 7. 22:15
27/32 anonim válasza:
Engem elengedtek, erre tisztán emlékszem, pedig ez már pont 16 éve volt. Nem történt semmi baj. Házibuli volt (azért emlékszem, mert az első volt, amire elengedtek), ráaádsul a barátommal mentem (szintén első), akit a szüleim nagyon szerettek, és aki épségben, "sértetlenül" hazavitt. :-)
2010. jan. 8. 15:07
28/32 anonim válasza:
Ha ott van a baratja, aki figyel ra, megbizhato... akkor igen. Amugy meg tuti, hogy nem engednem egy lepesre se!
2010. jan. 10. 16:10
29/32 anonim válasza:
16 éves lány vagyok,szilveszterkor anyu elenged bárhova mert megbízik bennem. Ha bárhova megyek ,odaérek felhívom őt hogy megérkeztem stb...ha hazaindulunk megcsörgetem,igy ő is nyugodt lesz.Nem vagyok állszent lány de nem szeretném ha a szüleim miattam idegeskednének mindig.Mindig megmondom nekik hova kivel és mikor megyek,nem azért mert kötelező de igy érzem jónak.Ja és akikkel megyek a telefonszámukat is leadom otthon.
Sztem ha 20 éves leszek akkor is elmondom nekik,ez igy helyes.
Kicsit elkanyarodtam bocs:)
Ha megbízol a lányodba nyugodtan engedd el.!
2010. jan. 23. 14:20
30/32 anonim válasza:
Hehh elkérnéd a barátnői/barátjai telefonszámát?:D 16 éves az már nem kislány csak úgy szólok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!