Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elengednétek 16 éves lányt...

Elengednétek 16 éves lányt szilveszterkor buliba?

Figyelt kérdés
2009. dec. 30. 12:58
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
hát, én 15 vagyok, és hát nálunk szilveszterkor emiatt nagy vita volt.még sosem voltam sehol, még discoba se, csak amit sulin meg kolin belül rendeztek, jah mege gyszer osztálykiránduláson , de ott tanári felügyelet is volt.mindegy én szeretnék már jobban elszakadni az itthoni dolgoktól, hogy nem mehetek sehová,stb... anyumék szigorúbbak az átlagnál, és ezt néha nagyon nehéz megérteni.nem tudom szülő vagy gyerek vagy e, de ha szülő tanácsolom ülj le beszélgetni a gyerekeddel, és találjatok valamilyen megoldást, és próbáld kicsit az ő fejével is nézni a dolgokat, tini...és ha a lény vagy, akkor meg próbáld meggyőzni anyudékat valahogy, de kb ugyanaz mint az elsőben leírtam :) sok sikert :D
2010. jan. 2. 17:09
 12/32 anonim ***** válasza:
72%
Csak egy üveg jégerrel mer ha nem visz lehet megverik vagy megerőszakolják.
2010. jan. 2. 23:27
 13/32 anonim ***** válasza:
56%
Lehet hogy ha visz akkor is.
2010. jan. 2. 23:33
 14/32 anonim válasza:
76%
Ugyamár ne legyetek ijen savanyuk én már 15 éves koromba voltam discoba.
2010. jan. 3. 11:37
 15/32 anonim válasza:
Engem anyukám hosszas győködés után elengedett házibuliba 14 évesen. Bár elkérte az ottaniak telefonszámát, és tudta, h nem vagyok olyan fajta, aki mindenféle bajba keveredik... Akár elengedted a lánod, akár nem, szerintem legközelebb ezek alapján mérlegelj :)
2010. jan. 3. 15:54
 16/32 anonim válasza:
Elengedted?:D
2010. jan. 5. 13:56
 17/32 anonim ***** válasza:

Én vennék neki egy nagy üveggömböt és belezárnám, és abba is csak iskolába engedném gurulni, amúgy még azt is kikötném!

Aztán ha 18 lesz és köteles lennék kiengedni gyorsan kimennék az orszából és elfelejteném a nevét is, nehogy lássam hova vezetett.

2010. jan. 5. 18:39
 18/32 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsokat.Elengedtem,2 óránként felhívott.Párom hajnalban értük ment.
2010. jan. 6. 07:53
 19/32 anonim válasza:
57%

Helló!

21 éves leszek. És a Válasz az, hogy Dicsoba nem és házi buliba még úgy sem. 18 voltam(akkor még szűz!) mikor egy fiú nagyon csapni kezdte a szelet, és hát egy bizonyos házibuliban akartunk megejteni bizonyos dolgot amit ugye nem ott kell.

Édesanyukám nagyon ráérzett a dolgokra, pedig a barátnőm mobilszámát, és a lakás számát is megadtam volna, de neki így sem tetszett. Nem is lettem elengedve, HÁLA ISTENNEK!!

Megúsztam egy nagy baromságot!

Mindez (2008) januárban volt utó szilveszteri buli, az év májusában jöttem össze a jelenlegi párommal.

Üdv.

2010. jan. 6. 08:49
 20/32 anonim ***** válasza:
81%
Ket orankent felhivni?Hat cikis erzes lehet szegenynek,hatha pont "akkor" csorog a telcsi.Jobb ha el sem engedted volna,es elszokik maghatol,hogy ne tudj rola,akkor te is o is nyugodtababk lennetek.Tudom erre atz irjatok biztos nem vagyok szulo,de emlekezzzetek vissza nektek milyen erzes volt.
2010. jan. 6. 14:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!