Szülők! Mit szólnátok hozzá ha megtudnátok, hogy a 14 és fél éves lányotok energiaital függő?
A káros élelmiszerek mértékkel történő fogyasztását jól tolerálja a szervezet. ha kereskedelmi forgalomba kerül, akkor nem lesz tőle azonnal beteg, apránként megküzd vele a szervezet. De nagy mértékben rohadtul nem jó, vegyük csak azt, hogy kap egy állandó segítséget a szervezet az energiagazdálkodásához. Annyira hozzászokik ehhez a segítséghez, hogy előbb-utóbb nem lesz képes magától ellátni ezt a feladatot, értsd: energiaital/kávé/tea nélkül képtelen lesz felébredni/frissnek lenni. Én évekig kávéztam meg küldtem a fekete teát. Mióta egyiket sem iszom, de egyáltalán nem, nem szoktam kómás lenni, sokkal tovább bírok koncentrálni, a reggeli ébredés fájdalommentes és gyerekjáték. Elég jól érzem magam így, mindenkinek csak ajánlani tudom.
Amúgy meg akkor már jobb, ha kávét iszik a gyerek, mint energiaitalt.
Sajnos nem tudok jó ötletet adni, hogy mivel lehetne ettől eltántorítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!