Kockázat energia itallal?!
Figyelt kérdés
Energi ital függő vagyok sajna,1-2 éve. Nem azért iszom,hogy prögöjek,hanem mert finom. Mindegy nem ez a lényeg. Viszont ma-tegnap megtudtam,hogy terhes vagyok. Igaz csak 5hetes,de 5hét alatt meg ittam vagy 8dobozzal. A kérdésem a következő lenne. Hatott ez valamit a babára? Orvoshoz csak jövőhéten tudok elmenni,de reméltem itt is tuddtok segíteni,hogy ne izguljak jövőhtéig. Előre is köszike!!2012. nov. 16. 00:57
1/8 anonim válasza:
ne csinálj már úgy, mintha keménydrogos lennél.
2/8 anonim válasza:
Ilyenkor még a mindent vagy semmit elv érvényesül: ha ártottak volna, a baba elmegy.
3/8 anonim válasza:
:D Dehogy ártottál!! Nem kell túlaggódni a dolgot :) a 8 doboz meg semmi ahhoz képest h azt mondtad függő vagy :D És igaza van az előttem szólónak az elején még nem számít.
23hkm
4/8 anonim válasza:
Hogy lehet egy ilyen undorító dolgot szeretni ? :D Tudom, ízlések és pofonok...
De ártani biztos nem ártott, nyugi.
5/8 anonim válasza:
ártani nem ártott még, de lassan hagyd el ezeket.
én is imádtam, de nem iszom már, max belenyalok a pároméba, de az igazat megvallva már nem is ízlik :)
25hkm
6/8 anonim válasza:
Szia! Van a adrenalinnak gyerek változata:-) próbáld ki izre nagyon hasonló és semmi koffein nincs benne! Csak mivel cukros kicsit hízlal bár az a rendesben is sok van:-) 25hetes kismama
7/8 A kérdező kommentje:
Koszike. kedves elso. Ertem miert vagy 38-as.
2012. nov. 16. 19:52
8/8 anonim válasza:
Mi a bajod vele ? Sztem vicces volt, én mosolyogtam egyet rajta.
Semmit nem jelent, hogy 38-as..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!