Iskolát váltottam de nagyon úgy érzem hogy rossz döntést volt, mit tegyek? (többi lent)
Figyelt kérdés
Egy szakközépbe jártam másfél évig,de utána át mentem egy gimnáziumba és nagyon úgy érzem hogy semmi keresni valóm nincs ott.Mert nem is a beilleszkedéssel volt gond az ment simán hanem a tanulmányi eredményekkel amott egész jó voltam meg volt a 4-5 közötti átlag amióta a gimnáziumba járok épp hogy meg van a kettes és ez engem nagyon zavar.Tudom hogy ami ott 4-5 volt nem ér annyit de nekem még is rossz és azóta sokszor van rossz kedvem levertnek érzem magam de szüleimnek meg nem merem elmondani hogy így gondolok.Mit tennétek az én helyembe, bocsi hogy hosszú lett.2014. ápr. 21. 23:05
11/12 A kérdező kommentje:
Úgy látom akkor már más is került ilyen helyzetbe mint én, és mit szóltak az osztálytársaid és tanáraid amikor vissza mentél?
2014. ápr. 22. 13:02
12/12 anonim válasza:
Hát mit, hülyének néztek :D.
1-2 hónapig még magyarázkodhattam, hogy miért, meg hogy,de aztán minden visszatért a régi kerékvágásba.
Nagyon buta voltam, de 15 évesen még másképp gondolkodtam. Naivan azt hittem, hogy a barátnőmmel jobb lesz, meg az ő iskolája sokkal jobb, aztán kiderült, hogy a fele sem volt igaz amit nekem beadott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!