Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak ha mindenkinek...

Mit csináljak ha mindenkinek hazudik a családban?

Figyelt kérdés
12 éves vagyok van egy 15 éves uncsim akinek volt egy barátja és azt mindenki utálta a csládban mert olyan bunkó volt és már suliból is rúgtták majdnem ki meg minden és azt mondta az uncsim h már szakítottak de én sejtettem h még járnak és amikor elment az uncsim megnéztem a naplózott beszélgetéseket és kierült h tényleg járnak(tudom nem volt helyes:P)és ma este át is jön és én mikor mondtam az uncsimnak h ma itt szeretnék aludni azt moondta nem mert tanul meg minden és titokban átjön a barátja.:pés még könnyen is mert a szülei nincsenek itthon csak 1 idős néni vigyáz rá!:P mit csináljak?elmondjam?mert sztem ez igy nem jó:Pne tudom mit csináljak:Pés ráadásul teljesen hülyének nézett mikor én párszor rákérdeztem mert gyaúsak voltak nagyon:P
2009. dec. 22. 16:02
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nézd, ha hasonló esetben beköpne (igen, ezt így hívják) valaki és emiatt a kapcsolatomnak vége lenne, nos minimum pár fenékberúgást kiosztanék neki. Ja, és HOSSZÚ ideig nem bíznék meg benne egyáltalán, a beszélgetésem az illetővel maximum egy elmormogott "szevasz"-ig terjedne. Nem mellesleg, ha ezután neki lenne valami titkolnivalója és én rájövök, azonnal kihasználnám a helyzetet a számla kiegyenlítése végett. Mondhatjátok, hogy rosszindulatú vagyok, pedig nem. Alapvetőleg soha nem ártanák senkinek és soha nem árultam el más titkát, sőt akinek tudok - és kéri - szívesen segítek szinte bármiben. Viszont egészen egyszerűen gyűlölöm az ilyen bajkeverő, árulkodó spicliket, nem tartom többre őket a cipőm talpára ragadt kutyaguminál.
2009. dec. 27. 14:31
 12/20 anonim ***** válasza:
Ja, és 20/F.
2009. dec. 27. 14:32
 13/20 anonim válasza:
0%
a kérdező vagyok és csak annyit mondok h nem másnak akarom elmondani...pff hanem a lánynak elmondjam-e hogy tudok róla és beszéljek vele?jah és kit érdekel hogy hány éves vagy és mi a nemed?nem azt kérdeztem!és elnézést hogy kicsit b.nkón fogalmaztam!csak annyira rossz hogy segítséket kértem és senki nem tud egy normális választ leírni.
2009. dec. 27. 16:10
 14/20 anonim ***** válasza:
Adtak páran: ne szólj bele! Nem a te dolgod.
2009. dec. 27. 16:35
 15/20 anonim ***** válasza:
A koromat, nememet azért írtam oda, mert ilyenkor szokott jönni pár ember, hogy biztos valami kiskölök vagyok, mit picsogok bele?! (Megkaptam már párszor itt..) Ennek megelőzése végett.
2009. dec. 27. 16:37
 16/20 anonim ***** válasza:
a kérdésből marhára de nemaz jön le h a csajnak akarod elmondani ._.
2009. dec. 27. 18:33
 17/20 anonim ***** válasza:
Nem tudom mit hisznek magukról ezek a kamaszok! Ne csinálj semmit a fiúval ne foglalkozz és az uncsiddal sem.Nem valami jó ember lesz belőle ha felnő.Ez ne az ő hibája hanem a szülők hibája mivel így nevelték.Ki az a hülye aki a 15 éves gyerekét magára hadja mert ők elmennek valami wellness szálloda teszem fel.A fiút meg azért hanyagoljad mert nem te érdekled őt hanem az olyan lányok mint az uncsid.De ne izgulj nem lesz tartós mivel a fiú is tudja milyen a lányt és csak arra kell neki tudod! A szülök nem lesznek otthon és lefekszenek és a kis Kúrtizán szeretné is! Ne foglalkozz vele majd találsz egy normális barátott te is aki szere és megbecsül téged. Meg valami normális barátnőt is!
2009. dec. 28. 10:20
 18/20 anonim ***** válasza:
hagyd őket....
2010. jan. 2. 17:31
 19/20 anonim válasza:

szerintem:P:P :P ja és :P na persze :P és még :P :P

qrva idegesítő -.-"

2010. márc. 17. 16:47
 20/20 anonim válasza:
[előző]: rohadtul idegesítő lehetsz...
2010. márc. 17. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!