Anyukák! Hogy fogadnátok, ha azzal állna elétek a lányotok, hogy nem szereti önmagát?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok,és nem emlékszem,hogy valaha szerettem volna magam.Pár éve fogytam 10kilót,de még így is van rajtam ugyan ennyi,ennek ellenére tagadják ezt körülöttem. Anya mindig azt mondogatja,hogy milyen vékony lettem,nagymamám is hogy ne fogyjak már.Anya azt is mondta,hogy soha nem leszek olyan,mint a modellek. 160centi vagyok és 68kiló. Az utolsó hetemet végigsírtam emiatt,tudom hogy nem segít,de nem tudom mit tehetnék már. Nagyon szégyenlem,nem szeretek erről beszélni.Ti mit tennétek,ha ilyen helyzetben lenne a lányotok?2014. ápr. 15. 13:11
1/5 anonim válasza:
Hosszas beszélgetések, közös programok után,elvinnélek pszichológushoz.
2/5 anonim válasza:
Most az a gond, hogy kövérnek érzed magad, vagy hogy anyukád őszintén megmondta, hogy nem vagy egy modellalkat?
Kamaszként nagyon sokan nem tudják magukat elfogadni. Ha nagyon problémásnak tartod a helyzetedet, keress fel pszichológust.
Személyes véleményem: a külsőnél sokkal fontosabb a belső kisugárzás. Én meg pont azzal küszködtem kamasz és fiatal felnőtt koromban, hogy nagyon sovány voltam. Örökké búskomor voltam, az alkatomra fogtam, hogy nincs barátom. Pedig nem a külső volt az alapvető probléma - most már tudom, hanem a savanyú ábrázatom.
Barátaid vannak?
3/5 A kérdező kommentje:
Azt mondja anya,hogy nem vagyok kövér,de nem lesz soha sem modell alkatom akármit teszek is.Az bánt,hogy nem látja hogy van rajtam felesleg,nem hisz bennem és ez nagyon lehúz. Vannak barátaim a suliban,ott egész nap fülig ér a szám és nem csak színlelem.Mikor hazaérek fél óra nem kell és már bőgök. Magam miatt szeretnék fogyni,hogy jobban érezzem magam,több önbizalmam legyen.
2014. ápr. 15. 13:35
4/5 anonim válasza:
Én is így éltem. Anyám annyit mondott, hogy "neked pszichológusra lenne szükséged", de sosem vitt el, egyedül nem mentem. 30 vagyok és mostanra fogadtam el magam. A helyedben nem várnék ilyen sokáig és kérnék segítséget. Nem anyukádtól, hanem szakembertől. Mindenkire ráférne egy jó pszichológus, ettől még nem vagy sem beteg, sem reménytelen eset!
5/5 anonim válasza:
Ne legyél szomorú, ez a modell alkat dolog akkora hülyeség. Egy csomó fiúnak nem jönnek be a cérnavékony lányok, csak a hülye média tömi tele az embereket ezzel. Próbáld meg felírni egy lapra az összes pozitív dolgot magadról amit csak tudsz és gyakran olvasd el, főleg ha rossz kedvű vagy és elbizonytalanodsz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!