Kitalált barátok? Mit tegyek?
Van egy barátnőm, aki az osztálytársam. Nem olyan barátság, hogy átjárkálunk egymáshoz és hasonlók, leginkább suliban vagyunk együtt.
Sokszor meséli nekem, hogy x, y, z-vel volta x helyen, meg ez és ez történt.
Az előbb rákerestem az ismerősei között az említett emberekre, és mind kamu profil! Netről leszedett profilképek, csak ez a pár ember ismerőse a másiknak!
Most ilyenkor mit tegyek? Szóljak neki, vagy röhögjek a kitalált sztorikon továbbra is??
Nekem is volt ilyen barátnőm még gyerekkoromban. Kitalált történeteket egy állítólagos Lauráról, aki az ő legjobb barátnője és nála töltötte a nyarat és stb. Amikor eljött a szeptember,ezerrel mesélte,hogy ez meg ez történt velük és itt és itt jártak és hogy egy egész új ruhatárat vásároltak be együtt őszre, csak amikor hazajött tőle, pont azt a bőröndöt hagyta ott, amelyikbe az újakat pakolta..
Később, mikor már érettebb lettem, rájöttem, hogy óriási pszichés problémái voltak a lánynak, amiket ilyen történetekkel próbált kompenzálni. Álomvilágban élt teljesen....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!