Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kitalált barátok? Mit tegyek?

Kitalált barátok? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm, aki az osztálytársam. Nem olyan barátság, hogy átjárkálunk egymáshoz és hasonlók, leginkább suliban vagyunk együtt.

Sokszor meséli nekem, hogy x, y, z-vel volta x helyen, meg ez és ez történt.

Az előbb rákerestem az ismerősei között az említett emberekre, és mind kamu profil! Netről leszedett profilképek, csak ez a pár ember ismerőse a másiknak!

Most ilyenkor mit tegyek? Szóljak neki, vagy röhögjek a kitalált sztorikon továbbra is??

2014. ápr. 10. 21:25
 1/5 A kérdező kommentje:
Volt, hogy "telefonált" velük...
2014. ápr. 10. 21:30
 2/5 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem semmit. Ignorald a dolgot. Könyveld el, hogy dilis, és kezeld a helyén...
2014. ápr. 10. 23:44
 3/5 anonim ***** válasza:
90%

Nekem is volt ilyen barátnőm még gyerekkoromban. Kitalált történeteket egy állítólagos Lauráról, aki az ő legjobb barátnője és nála töltötte a nyarat és stb. Amikor eljött a szeptember,ezerrel mesélte,hogy ez meg ez történt velük és itt és itt jártak és hogy egy egész új ruhatárat vásároltak be együtt őszre, csak amikor hazajött tőle, pont azt a bőröndöt hagyta ott, amelyikbe az újakat pakolta..

Később, mikor már érettebb lettem, rájöttem, hogy óriási pszichés problémái voltak a lánynak, amiket ilyen történetekkel próbált kompenzálni. Álomvilágban élt teljesen....

2014. ápr. 11. 10:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem is vannak kitalált barátaim, akikkel gondolatban beszélek esténként, de én ezt bőven kordában tartom annyira, hogy egyetlen ismerősöm sem tudja, nem is sejtik. Teljesen átlagos ember vagyok a közösségben.
2014. ápr. 11. 21:56
 5/5 anonim válasza:
Ez egy gyermekkori dolog, kezd kicsit "nem elhinni" a sztorikat. És majd nekiáll elgondolkodni, ezen.
2014. ápr. 12. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!