Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi rejtőzik a féltékenység...

Mi rejtőzik a féltékenység mögött?

Figyelt kérdés
2009. dec. 20. 10:26
 1/7 anonim ***** válasza:
87%
egy titkos szoba.
2009. dec. 20. 10:37
 2/7 anonim ***** válasza:
Önzés, önbizalomhiány, gyenge karakter, időnként agresszivitás. És nem utolsó sorban ösztön.
2009. dec. 20. 11:54
 3/7 A kérdező kommentje:

Bocs én nem fogalmaztam jól

Úgy értettem a féltékenységet h van egy haverom(fiú) és elég jóban vagyunk és ha felhozok egy másik fiút akk elkezd féltékenykedni!Ez mögött szerelem van? 12/L

2009. dec. 20. 12:13
 4/7 anonim ***** válasza:
2. vagyok. Szerelem is lehet, de nem feltétlen jár együtt a kettő. Van, aki birtoklásvágyból féltékeny, van, aki féltésből, van, aki önzésből. De azok vannak mögötte, amiket fentebb irtam. Ha te nem teszel érte, hogy féltékeny legyen, akkor ne hagyd magad, mert elfajulhat később, ha látja, ezzel sakkban tart. Persze, ha okot adsz, az más, ezt csak te tudod.
2009. dec. 20. 12:35
 5/7 anonim ***** válasza:
akkor valószínüleg tetszel neki, vagy ha nem is tetszel, de akkor is úgy gondolja, hogy te hozzá tartozol (úgy is,mint barát)...szerintem kérdezz rá őszintén, hátha elmondja
2009. dec. 20. 12:48
 6/7 A kérdező kommentje:
Ő inkább félt!Meg állandóan flörtöl!xD
2009. dec. 20. 12:49
 7/7 anonim ***** válasza:
jaaj:D
2009. dec. 25. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!