Testvéri féltékenység?
Nem vagyok szakember, de!szerintem kérdezzen meg egyet.
Első gondolatom az volt, hogy az első öröm után kezdett el tudatosulni a kislányban a dolog-az ő kis képzeletével ki tudja, miket gondol(beszélgetnek a tesóról?Vagy túl sokat beszélgetnek?)Ezeket nem kell szó nélkül hagyni-nem is lehet.Az is előfordulhat, hogy valaki mondott "okos"dolgokat, ami riasztotta.
Döbbenetet-figyelmet válthat ki a cselekedete.Szóval így nem könnyű megmondani mi lehet.
Nekem is ennyi idős a kislányom, jön a tesó-én is készülődöm, hogy bár egyelőre várja-vannak már jelek-anya húzza a csak én tudok jól mesét olvasni...stb-erősítem benne, hogy szeretem, és mennyi mindent fogunk együtt csinálni, ha a kicsi elalszik és apára itthon hagyjuk:)))cinkos mosoly.Nagyon figyelnem kell ezt tudom, embert próbáló lesz, főleg, ha "nehéz" természetű babaát kapunk-óvodába nem fogom vinni, amíg ő maga nem szeretne menni-imád járni amúgy.Ez is biztos. egyelőre ennyi fix, a többi alakul.Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!