Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan kérjem meg anyát- hogy...

Hogyan kérjem meg anyát- hogy vegyünk nekem néhány tangát?

Figyelt kérdés

Van pár nadrágom, ami kicsit vékonyabb és zavar, ha nagyon átlátszik a bugyim. Mármint nem annyira vékony, hogy a bugyi átlátszik, hanem a varrás meg az alakja.

Tudom, hogyha megkérném anyát akkor biztos, hogy vennék, de kicsit cikinek érzem..mármint sosem volt olyan a kapcsolatom vele, hogy pl a szerelemről vagy ilyesmiről beszéljünk és hát nem tudom hogy is kérjem meg rá...

2014. ápr. 7. 15:27
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
41%

Ha felnőtt embereket ilyen szépen ki tudsz oktatni, akkor bizonyára mondatba tudod foglalni a problémádat. Anyukádat pedig mi sem ismerjük nálad jobban.

Figyelj, most akkor megfogsz lepődni: "Anya, kaphatnék pár tangát? Zavar, hogy 1-2 nadrágomon átlátszik a bugyim."

Remélem kielégítő választ adtam.

2014. ápr. 7. 17:17
 12/23 A kérdező kommentje:

Franciáim is vannak:)

Elnézést, nem akartam kiokítani senkit, csak egy kicsit felidegesített. Azért gondolom nem vetted annyira magadra:)

2014. ápr. 7. 17:56
 13/23 anonim ***** válasza:
28%

hát édesem jó beképzelt vagy. Pár pofont érdemelnél te nem tangát.

egykis tisztelet a felnőttek iránt !

2014. ápr. 7. 18:04
 14/23 anonim ***** válasza:
16%
Miért érzem úgy hogy valami hülye divat miatt szeretnél te tangt és nem azért mert a többi átlátszik...
2014. ápr. 7. 18:50
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Én így kérném meg: kísérd el a szokásos hétvégi bevásárlásra, és a ruhás részlegnél elhaladva térj be a fehérneműkhöz. Nézegesd a tangákat, majd amikor anyukád odaér, mondd el neki a problémád, miért szeretnél 1-2 darabot. Ha már ott vagytok, valószínűleg nem fog nemet mondani, csak mondd meg egyenesen, mire kell! :)
2014. ápr. 7. 19:11
 16/23 A kérdező kommentje:

hát magácska meg jó kötekedős lehet, mármint ha a azt nézem, hogy a válaszaid 22%-osak.

Köszönöm a normális válaszokat, szerintem ezt a bevásárlós módszert fogom alkalmazni:)

2014. ápr. 7. 20:42
 17/23 Gyémántlány ***** válasza:
100%
Az is lehet, hogy veszel önállóan 1-2 tangát, és nap végén, vagy mit tudom én, beszélgetés közben elmondod, hogy "anyu képzeld, ma voltam vásárolni, és vettem magamnak néhány tangát". Erre már nem fog tudni nagyon mit mondani.
2014. ápr. 7. 20:50
 18/23 anonim ***** válasza:
75%

"egy kis tiszteletet a felnőttek iránt"

tehettél volna egy szívességet, ha nem oktatjátok ki, akkor nincs ez. Nem véleményt kért, és teljesen megértem a reakcióját.

2014. ápr. 7. 21:25
 19/23 anonim ***** válasza:
18%
nem kötekedős. és azér 22 száalékos mert a kis csitrik lepontoztak.
2014. ápr. 7. 22:33
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha értelmes válaszokat adsz, és nem csak trollkodsz, kötekszel, nem leszel 22%-os.

A tanga vásárlásról: Szólsz anyukádnak, vesztek. Ennyi. Máshogy nem igazán lehet megkérni.

2014. ápr. 8. 07:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!