Hogyan kérjem meg anyát- hogy vegyünk nekem néhány tangát?
Van pár nadrágom, ami kicsit vékonyabb és zavar, ha nagyon átlátszik a bugyim. Mármint nem annyira vékony, hogy a bugyi átlátszik, hanem a varrás meg az alakja.
Tudom, hogyha megkérném anyát akkor biztos, hogy vennék, de kicsit cikinek érzem..mármint sosem volt olyan a kapcsolatom vele, hogy pl a szerelemről vagy ilyesmiről beszéljünk és hát nem tudom hogy is kérjem meg rá...
Ha felnőtt embereket ilyen szépen ki tudsz oktatni, akkor bizonyára mondatba tudod foglalni a problémádat. Anyukádat pedig mi sem ismerjük nálad jobban.
Figyelj, most akkor megfogsz lepődni: "Anya, kaphatnék pár tangát? Zavar, hogy 1-2 nadrágomon átlátszik a bugyim."
Remélem kielégítő választ adtam.
Franciáim is vannak:)
Elnézést, nem akartam kiokítani senkit, csak egy kicsit felidegesített. Azért gondolom nem vetted annyira magadra:)
hát édesem jó beképzelt vagy. Pár pofont érdemelnél te nem tangát.
egykis tisztelet a felnőttek iránt !
hát magácska meg jó kötekedős lehet, mármint ha a azt nézem, hogy a válaszaid 22%-osak.
Köszönöm a normális válaszokat, szerintem ezt a bevásárlós módszert fogom alkalmazni:)
"egy kis tiszteletet a felnőttek iránt"
tehettél volna egy szívességet, ha nem oktatjátok ki, akkor nincs ez. Nem véleményt kért, és teljesen megértem a reakcióját.
Ha értelmes válaszokat adsz, és nem csak trollkodsz, kötekszel, nem leszel 22%-os.
A tanga vásárlásról: Szólsz anyukádnak, vesztek. Ennyi. Máshogy nem igazán lehet megkérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!