Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan kérjem meg anyát- hogy...

Hogyan kérjem meg anyát- hogy vegyünk nekem néhány tangát?

Figyelt kérdés

Van pár nadrágom, ami kicsit vékonyabb és zavar, ha nagyon átlátszik a bugyim. Mármint nem annyira vékony, hogy a bugyi átlátszik, hanem a varrás meg az alakja.

Tudom, hogyha megkérném anyát akkor biztos, hogy vennék, de kicsit cikinek érzem..mármint sosem volt olyan a kapcsolatom vele, hogy pl a szerelemről vagy ilyesmiről beszéljünk és hát nem tudom hogy is kérjem meg rá...

2014. ápr. 7. 15:27
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
81%
"Anya, szeretnék pár tangát"
2014. ápr. 7. 15:34
 2/23 anonim ***** válasza:
72%
A tanga is épp úgy átlátszik, szerintem az még igénytelenebb, mint egy rendes fehér bugyi. Válassz lézervágott bugyikat, ezeken nincs varrás, így nem látszik át.
2014. ápr. 7. 15:38
 3/23 A kérdező kommentje:
Olyanom van, de sajnos az is átlátszik egy kicsit.
2014. ápr. 7. 15:41
 4/23 anonim ***** válasza:
51%
Hány éves vagy?Nem tudsz bemenni egy üzletbe és venni magadnak?Nem feltétlenül kell anyukádnak szólni erről. :)
2014. ápr. 7. 16:07
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyenkor csipkés szélű bugyit használok és nem látszik át.
2014. ápr. 7. 16:09
 6/23 A kérdező kommentje:
Dehogynem tudnék venni, csak ugye anya mossa a bugyikat és úgyis feltűnne neki..és az meg olyan furán jön ki :)
2014. ápr. 7. 16:18
 7/23 anonim ***** válasza:
52%
A tanga nem nevezhető higiénikusak, és szerintem roppant igénytelen, bár ez már szubjektív. Inkább kérj vékony, csipkés francia bugyit. Azok szépek, jobban védi a nemiszerved (vagyis betölti a funkcióját) és nem is látszik át. (ha nagyon kicsit mégis, az csak szerinted "gáz" másnak valószínűleg fel se tűnik.)
2014. ápr. 7. 16:26
 8/23 A kérdező kommentje:

Nos akkor most lett egy kicsit elegem :)

NEM arról kérdeztelek, hogy szerintetek tangát vegyek-e vagy sem, nem ez volt a kérdés, erről már döntöttem. Próbáltam nektek kedvesen megfogalmazni, hogy nekem tanga kell. Akkor felteszem mégegyszer a kérdést, kicsit leegyszerűsítve. :

Hogyan kezdeményezzek anyával olyan beszélgetést, amelyben az az információ kerül napvilágra, hogy lánya döntött, neki szüksége van pár tangára. Az estemben tudni kell, hogy édesanyámmal nincs túl jó kapcsolatom, az ilyen témák kicsit tabuk.

Erre kérnék válaszokat, köszöntem .

2014. ápr. 7. 16:32
 9/23 anonim ***** válasza:
90%

Anya szeretnék pár tangát. Holnap ha végzel munkába nemmegyünk el venni? Zavar hogy átlátszik a nadrágaimon. pl így :)

( egyébként tudom hogy nemérdekel csak megjegyzem, a csipkés francia is nagyon szép és sexy. én tangát is meg csipkés franciát is hordok. cserélgetem őket mikor mihez van kedvem :) )

2014. ápr. 7. 16:42
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Mond meg anyudnak,hogy zavar,ha átlátszik a bugyid és nem vehetnénk-e pár tangát?:)
2014. ápr. 7. 17:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!