Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Na jó, én már nem bírom...

Na jó, én már nem bírom tovább. Kamaszok: ki mit tervez nyárra?

Figyelt kérdés

Még 2,5 hónap.. És még lesz egy vizsgám is, az évvégi hajtásról nem is beszélve.. :(

Na de ki mit tervez a nyárra? :)

Én májusban elkezdem a kreszt, valószínűleg egész nyáron tanulok majd vezetni. :)

Aztán suli után rögtön megyek dolgozni, valami irodai meló lesz, szerintem szeretni fogom. (Tök jó hogy lesz egy kis saját pénzem!)

Családdal megyünk majd nyaralni júliusban külföldre, az is jó lesz. :)

Ezenkívül tervezem hogy nyáron kilövetem a fülemet, megváltoztatom a hajamat, és remélhetőleg megismerek egy rendes srácot... :)

Mindenképpen mozgalmas nyarat szeretnék, sok időt tölteni a barátaimmal, bulizni, és új emberekkel ismerkedni. :)

16L

2014. ápr. 5. 20:47
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

Kigyúrom magam. :D Vagyis hát beszerzek comb-has-kar izmokat, és kicsit a vádlimat is edzem. Ja, meg megpróbálok állóképességet is einstandolni.

Ezen kívül egyszer el fogunk menni külföldre( először életemben*-*).

Amikor pedig itthon leszünk, 50 fokban(tehát még sportolni sem fogok tudni) akkor elolvasok minden fellelhető könyvet, mert annyi jó könyvem van, de időm soha. :(

14/l

2014. ápr. 12. 20:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!