Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Na jó, én már nem bírom...

Na jó, én már nem bírom tovább. Kamaszok: ki mit tervez nyárra?

Figyelt kérdés

Még 2,5 hónap.. És még lesz egy vizsgám is, az évvégi hajtásról nem is beszélve.. :(

Na de ki mit tervez a nyárra? :)

Én májusban elkezdem a kreszt, valószínűleg egész nyáron tanulok majd vezetni. :)

Aztán suli után rögtön megyek dolgozni, valami irodai meló lesz, szerintem szeretni fogom. (Tök jó hogy lesz egy kis saját pénzem!)

Családdal megyünk majd nyaralni júliusban külföldre, az is jó lesz. :)

Ezenkívül tervezem hogy nyáron kilövetem a fülemet, megváltoztatom a hajamat, és remélhetőleg megismerek egy rendes srácot... :)

Mindenképpen mozgalmas nyarat szeretnék, sok időt tölteni a barátaimmal, bulizni, és új emberekkel ismerkedni. :)

16L

2014. ápr. 5. 20:47
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Nekem is (mint az utolsó válaszadónak) Európa-túra (Olaszo., Franciao., Németo., Svájc), egy barátnőmmel (szervezetten megyünk, szóval nem kell felelőtlennel gondolni a szüleinket:D). Biztos érdekes lesz, mivel Németországban és Svájcban még nem voltam, érdekelnek már a nem mediterrán országok is. :)

Ezenkívül még a szüleimet rá akarom venni, hogy ruccanjunk ki közösen valamerre, mert hiányozna a velük töltött is.

És ami elmaradhatatlan: bulizás, strandolás, pihenés, 12+ órás alvások. :D

Szóval én idén nyáron csak lustulni fogok. De szerintem szükség van a sok pihenésre a 9 hónapnyi iskola után.

17L

2014. ápr. 6. 14:20
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

Én csak remélni tudom, hogy nem emészt fel a magány, és nem ölöm meg magam.

Mindenkinek kívánom, hogy úgy legyen minden, ahogy eltervezte!

17/F

2014. ápr. 6. 15:40
 23/31 anonim ***** válasza:

Szeretnék idén egy kicsit mozgalmasabb nyarat, bár bevallom, hogy nálam 25 fok fölött megáll az élet...

Jó lenne egy munkát találnom (lehetőleg irodait), és a keresett pénzt félretenném. Emellett szeretném a némettudásomat fejleszteni (esetleg megpróbálni egy középfokú nyelvvizsgát), elkezdeni oroszul tanulni, esetleg jogsit szerezni.

Plusz szeretnék több időt tölteni a barátaimmal.

Persze az is szuper lenne, ha idén ismerkedni is tudnék, ez általában nem jön össze, de majd meglátjuk.:-D

Szerintem családi nyaralás idén nem fog összejönni, de még nem tudom biztosan:-)

16/L

2014. ápr. 6. 16:26
 24/31 anonim válasza:

Szia! Szeretném az évet egy jó átlaggal zárni. Májusba én is kezdem a kerszt.Nyár végére ha minden jól megy meglesz a jogsim. Ahogy vége a sulinak kezdenék dolgozni.A megtakarított pénzemből és a munka pénzéből szeretnék venni egy autót. Amit apukámmal felújitanánk teljesen:).Persze ezt én fennszeretném tartani. Szeretnék egy kis stílusváltást( lehet visszamegyek eddzeni) ,más hajat szeretnék:) Ismerkedni emberekkel, új barátok szerzése.Jó lenne egy barátnő..:').Szeretnék nyaralni, de nem biztos,hogy lesz idő.Programmal teli nyár lesz az biztos, lehet az első igazi nyár.:)

Balesetmentes közlekedést kívánok neked!:))

16/F

2014. ápr. 6. 16:26
 25/31 anonim ***** válasza:

Van pár tervem, de nem nagyon tervezek semmi komoly dolgot... jön majd spontán minden.:)

Elkezdek futni, edzeni, eléggé semmilyen az alakom, pár kilót fogynom kéne.

Osztállyal megyünk a Velencei-tóhoz, kíváncsi leszek rá.:D

Barátnőmmel feljárunk majd Pestre vásárolgatni.

Nyaralni nem hiszem, hogy megyünk...

Ismerkedni is jó lenne.:) Fiúkkal főleg, haha.

Soha nem tervezek semmi különös dolgot nyárra, jön minden magától.:)Barátokkal lógni, és jó sok élménnyel gazdagodni, ez a legfontosabb. Már előre érzem, mennyire rossz lesz elkezdeni a nyolcadikat egy remélhetőleg király nyár után.:D

13/L

2014. ápr. 6. 17:02
 26/31 A kérdező kommentje:

#20,21: Úristen mekkora mázlisták vagytok! Beutazni egész Európát? Te jó isten! :D Álmaim netovábbja lenne... :)

#22: Miért mondod ezt? :(

Úgy tűnik mindenkinek jó kis nyara lesz! :) Bulizás, nyelvtanulás, ismerkedés. Helyes! :)

2014. ápr. 6. 22:15
 27/31 anonim ***** válasza:
#5-ös vagyok: Közben változott a terv, lehet lesz valami nyaralás téma, ugyanis vettünk egy lakóautót, (egyszer már kölcsönkaptuk, 4 ország kivételével az összesben voltam már Európában ennek a kocsinak a segítségével:D) és a terv, hogy elmegyünk vele Francia és/vagy Görögországba.:) Aztán meglátjuk, mennyi pénze lesz a családnak éppen, mert lehet meg se engedhetjük majd.:( De ha igen, akkor már király nyaram lesz:))
2014. ápr. 7. 16:03
 28/31 Gyémántlány ***** válasza:
Megműttetem a fülem végre, és "hazatérek" Toszkánába is, ha minden igaz, amibe tavaly totálisan beleszerettem :) Már nagyon várom!
2014. ápr. 7. 21:21
 29/31 anonim ***** válasza:
Valószínűleg megyünk nyaralni,szeretnék sok időt barátokkal tölteni,bulizni(nem olyan komoly buli,csak valakihez átmegyünk,zenét hallgatunk...de nem piálunk),új barátokat szeretnék szerezni.De a lényeg,hogy ne punnyadjak itthon végig:)
2014. ápr. 8. 15:38
 30/31 anonim ***** válasza:

Felhúzni egy warlockot 85-re

új spelleket tanulni

1 hónapig hordásnak lenni

összes dungit kitolni

haverokat healelni

DK-t csinálni

saját TS3 szervert nyitni

2014. ápr. 9. 20:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!