Na jó, én már nem bírom tovább. Kamaszok: ki mit tervez nyárra?
Még 2,5 hónap.. És még lesz egy vizsgám is, az évvégi hajtásról nem is beszélve.. :(
Na de ki mit tervez a nyárra? :)
Én májusban elkezdem a kreszt, valószínűleg egész nyáron tanulok majd vezetni. :)
Aztán suli után rögtön megyek dolgozni, valami irodai meló lesz, szerintem szeretni fogom. (Tök jó hogy lesz egy kis saját pénzem!)
Családdal megyünk majd nyaralni júliusban külföldre, az is jó lesz. :)
Ezenkívül tervezem hogy nyáron kilövetem a fülemet, megváltoztatom a hajamat, és remélhetőleg megismerek egy rendes srácot... :)
Mindenképpen mozgalmas nyarat szeretnék, sok időt tölteni a barátaimmal, bulizni, és új emberekkel ismerkedni. :)
16L
# 8
Köszönöm, már két éve motorozom, szerencsére komolyabb balesetmentesen, de azért figyelek, és óvatos vagyok:) Főleg ilyenkor tavasszal. Jó nyarat neked is!!:)))
Ami eddig biztos, hogy 2-3 hetet Németországban töltök a nagynénimnél, és külön németórákat veszek, mert felsőfokú nyelvvizsgára és érettségire készülök.
Emellett ki van tűzve néhány házibuli ideje is július környékén, meg persze a töménytelen mennyiségű spontán találkozó, strandolás, mozizás, fagyizás, és buli a barátaimmal. Szeretnék elkezdni dolgozni, remélem találok majd valami értelmes munkát, és tudok félretenni pénzt.
Szóval összességében: munka, nyelvtanulás, és rengeteg buli:))
15/L
Itthon leszek, pihenek egész nap, megpróbálok minél kevesebbet érintkezni az ismerőseimmel, egész nyárra kikapcsolom a mobilom, mert már most is tele van a tököm mindenkivel, pedig még csak április van. Ennyi. 1-2 filmet biztos megnézek majd itthon.
17/F
Majd adja magát..
Amúgy ami tuti: berasztulok..
Reggae camp, Ozora esetleg..buli,haverok, sport..
meg meg akarom csinálni a human flaget, egykezes fekvőt, meg meg akarok tanulni deszkázni
sok olvasás, fejleszteni szeretném az angol, francia és a német tudásomat, sok időt tölteni a barátaimmal, lerészegedni velük, betépni velük, visszafogni magamat cigizés terén, ha minden igaz az augusztusomat Angliában fogom tölteni. jó nyaram lesz :)
16/L
Nyugat Európai túra Párizs Barcelona....stb... best of
ezenkívül és ezzel együtt angol nyelvvizsgára való felkészülés mert az szégyen hogy 17-évesen még nincs ilyenem...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!