Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Na jó, én már nem bírom...

Na jó, én már nem bírom tovább. Kamaszok: ki mit tervez nyárra?

Figyelt kérdés

Még 2,5 hónap.. És még lesz egy vizsgám is, az évvégi hajtásról nem is beszélve.. :(

Na de ki mit tervez a nyárra? :)

Én májusban elkezdem a kreszt, valószínűleg egész nyáron tanulok majd vezetni. :)

Aztán suli után rögtön megyek dolgozni, valami irodai meló lesz, szerintem szeretni fogom. (Tök jó hogy lesz egy kis saját pénzem!)

Családdal megyünk majd nyaralni júliusban külföldre, az is jó lesz. :)

Ezenkívül tervezem hogy nyáron kilövetem a fülemet, megváltoztatom a hajamat, és remélhetőleg megismerek egy rendes srácot... :)

Mindenképpen mozgalmas nyarat szeretnék, sok időt tölteni a barátaimmal, bulizni, és új emberekkel ismerkedni. :)

16L

2014. ápr. 5. 20:47
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

# 8

Köszönöm, már két éve motorozom, szerencsére komolyabb balesetmentesen, de azért figyelek, és óvatos vagyok:) Főleg ilyenkor tavasszal. Jó nyarat neked is!!:)))

2014. ápr. 5. 22:30
 12/31 anonim ***** válasza:
77%
Hát, én már most tudom, hogy szar nyaram lesz, és csak elpocsékolom a 2.5 hónapot. Mindig ez van... Itthon fogok ülni állandóan, és beleőrülök a magányba.
2014. ápr. 6. 08:47
 13/31 anonim ***** válasza:

Ami eddig biztos, hogy 2-3 hetet Németországban töltök a nagynénimnél, és külön németórákat veszek, mert felsőfokú nyelvvizsgára és érettségire készülök.

Emellett ki van tűzve néhány házibuli ideje is július környékén, meg persze a töménytelen mennyiségű spontán találkozó, strandolás, mozizás, fagyizás, és buli a barátaimmal. Szeretnék elkezdni dolgozni, remélem találok majd valami értelmes munkát, és tudok félretenni pénzt.

Szóval összességében: munka, nyelvtanulás, és rengeteg buli:))

15/L

2014. ápr. 6. 10:00
 14/31 anonim ***** válasza:
Ha minden rendben lesz, Olaszországban leszek két hónapot, ott vigyázok egy unokatestvéremre, meg persze utazgatunk.:) Ezen kívül tanulni fogok a felsőfokú vizsgámra, valamint egy új idegennyelvet is akarok tanulni (vagy többet). Aztán tervben van egy új hajstílus kipróbálása is. :D 16/L
2014. ápr. 6. 11:04
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

Itthon leszek, pihenek egész nap, megpróbálok minél kevesebbet érintkezni az ismerőseimmel, egész nyárra kikapcsolom a mobilom, mert már most is tele van a tököm mindenkivel, pedig még csak április van. Ennyi. 1-2 filmet biztos megnézek majd itthon.

17/F

2014. ápr. 6. 12:13
 16/31 anonim ***** válasza:

Majd adja magát..

Amúgy ami tuti: berasztulok..

Reggae camp, Ozora esetleg..buli,haverok, sport..

meg meg akarom csinálni a human flaget, egykezes fekvőt, meg meg akarok tanulni deszkázni

2014. ápr. 6. 13:10
 17/31 anonim ***** válasza:

sok olvasás, fejleszteni szeretném az angol, francia és a német tudásomat, sok időt tölteni a barátaimmal, lerészegedni velük, betépni velük, visszafogni magamat cigizés terén, ha minden igaz az augusztusomat Angliában fogom tölteni. jó nyaram lesz :)

16/L

2014. ápr. 6. 13:12
 18/31 Kameko-san ***** válasza:
Elkezdek belehúzni az angol tanulásba, mert amit itt általánosba tanultunk, az semmi. Szeretnék majd összejárni, vagy legalább neten megismerkedni a leendő osztálytársaimmal. (Lehet, hogy néha mászkálunk majd a jelenlegi osztálytársakkal, de ezt kétlem.) Megpróbálok majd kicsit változni, szépülni év elejére, hogy jó benyomást tegyek majd. A családdal is megyek majd valahova - lehet, hogy csak egy naposra -, de még nem tudom hova. Valamikor majd megyek Mondoconra-ra is. Augusztusban lesz a gólyatábor, 26.-án pedig elsétálunk a Pannonhalmi várhoz.
2014. ápr. 6. 13:14
 19/31 anonim ***** válasza:
Semmit nem tervezek. Majd lesz valami. Megpróbálok leadni pár kilót.
2014. ápr. 6. 13:34
 20/31 anonim ***** válasza:

Nyugat Európai túra Párizs Barcelona....stb... best of

ezenkívül és ezzel együtt angol nyelvvizsgára való felkészülés mert az szégyen hogy 17-évesen még nincs ilyenem...:D

2014. ápr. 6. 13:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!