Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Minek készültök?...

Kamaszok! Minek készültök? (Avagy: Mi leszel ha nagy leszel? )

Figyelt kérdés

Nekem ötletem sincs... El szeretnék helyezkedni, jól akarok keresni és közben élvezni szeretném a munkámat.. Most már emeltet kell választanom, egyszerűen nem húzhatom tovább... :(

Ti minek készültök? Miért?

2014. ápr. 3. 21:48
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Honvédségnél műszaki kötelékben szolgálni.

Miért?

Érdekel az elektrotechnika és a katonaság + szeretnék a hazámért tenni valamit.

14/F, erősáramú szakközépbe vettek fel

2014. ápr. 4. 21:17
 22/31 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! :)

Ez a bajom nekem is.. Mármint hogy ami érdekelne arra nagy a túljelentkezés, és/vagy nehéz elhelyezkedni.. :\

2014. ápr. 4. 22:30
 23/31 anonim ***** válasza:

Gépészettel szeretnék foglalkozni, de más is érdekel... Kiskoromban katonaságban akartam elhelyezkedni, a harckocsik máig érdekelnek:)

És most fentiekhez köze sincs, de a fémmegmunkálás is érdekel... Hegesztés, méretre vágás, hajlítás stb.

2014. ápr. 4. 23:34
 24/31 anonim ***** válasza:
Miért ilyen menő a lakberendőzség?
2014. ápr. 5. 00:38
 25/31 anonim ***** válasza:

Én még most sem tudom, pedig 1 hónap se és érettségi. :(

Egy szakot jelöltem be kényszerből, ha oda felvesznek megyek, ha nem akkor meg passz, esetleg keresek valami munkát egy sz*ros érettségivel.

Nem vagyok okos, sem tehetséges, és az ég világon nem érdekel semmi, ha mégis azt hamar megunom. Nem lesz belőlem senki,sajnos...

2014. ápr. 5. 13:44
 26/31 anonim ***** válasza:
Szabadúszó művésznek készülök, kiskorom óta magától értetődő számomra, hogy ez az én utam. :)
2014. ápr. 5. 20:24
 27/31 Kameko-san ***** válasza:

1. Írónő - Erre ugye elég kevés az esély, de már annak is örülnék, ha csak egy könyvemet kiadnák.

2. Szerkesztő

3. Tolmács

4. Újságíró - Nem az álmom, hogy ez legyek, de beérném ezzel is. (Persze csak valami értelmes újságnál.)

2014. ápr. 6. 13:24
 28/31 Kameko-san ***** válasza:
Egyébként média, azon belül szerkesztői képzést adó iskolába jelentkeztem elsőnek. (Valószínűleg oda is vesznek fel.)
2014. ápr. 6. 13:25
 29/31 anonim ***** válasza:
Vezető jegyvizsgálónak készülök.
2014. ápr. 6. 16:15
 30/31 anonim ***** válasza:
En mechatronika mernok akarok lenni, robot szakiranyban mert abban lehet fejleszteni, ujat letrehozni foleg a katonaiparban. Erdekes es nagyon jo dolog szerintem. Gepesz szakon tanultam szakkozebbe, majd most mechatronikai technikusnak tanulok es ezutan johet az egyetem :) 20/L
2014. ápr. 10. 11:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!