Kamaszok! Minek készültök? (Avagy: Mi leszel ha nagy leszel? )
Nekem ötletem sincs... El szeretnék helyezkedni, jól akarok keresni és közben élvezni szeretném a munkámat.. Most már emeltet kell választanom, egyszerűen nem húzhatom tovább... :(
Ti minek készültök? Miért?
Honvédségnél műszaki kötelékben szolgálni.
Miért?
Érdekel az elektrotechnika és a katonaság + szeretnék a hazámért tenni valamit.
14/F, erősáramú szakközépbe vettek fel
Köszi a válaszokat! :)
Ez a bajom nekem is.. Mármint hogy ami érdekelne arra nagy a túljelentkezés, és/vagy nehéz elhelyezkedni.. :\
Gépészettel szeretnék foglalkozni, de más is érdekel... Kiskoromban katonaságban akartam elhelyezkedni, a harckocsik máig érdekelnek:)
És most fentiekhez köze sincs, de a fémmegmunkálás is érdekel... Hegesztés, méretre vágás, hajlítás stb.
Én még most sem tudom, pedig 1 hónap se és érettségi. :(
Egy szakot jelöltem be kényszerből, ha oda felvesznek megyek, ha nem akkor meg passz, esetleg keresek valami munkát egy sz*ros érettségivel.
Nem vagyok okos, sem tehetséges, és az ég világon nem érdekel semmi, ha mégis azt hamar megunom. Nem lesz belőlem senki,sajnos...
1. Írónő - Erre ugye elég kevés az esély, de már annak is örülnék, ha csak egy könyvemet kiadnák.
2. Szerkesztő
3. Tolmács
4. Újságíró - Nem az álmom, hogy ez legyek, de beérném ezzel is. (Persze csak valami értelmes újságnál.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!