Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok! Minek készültök?...

Kamaszok! Minek készültök? (Avagy: Mi leszel ha nagy leszel? )

Figyelt kérdés

Nekem ötletem sincs... El szeretnék helyezkedni, jól akarok keresni és közben élvezni szeretném a munkámat.. Most már emeltet kell választanom, egyszerűen nem húzhatom tovább... :(

Ti minek készültök? Miért?

2014. ápr. 3. 21:48
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
67%
Én családsegítős szeretnék lenni. 18L
2014. ápr. 4. 12:01
 12/31 anonim ***** válasza:

Valamilyen orvosféle(humán/állat vagy fog),gyógyszerész, esetleg valamilyen mérnök.:)

9.osztályos lány

2014. ápr. 4. 14:35
 13/31 anonim ***** válasza:

Én 10.-es vagyok, és nekem sincs igazán ötletem, mert ami érdekel, arra hatalmas a túljelentkezés+nehéz elhelyezkedni. A jól fizető pl informatikai, gazdasági helyek eleve kiesnek, mert nem vagyok jó pl matekból, persze gyakorlok, de sosem leszek benne elég jó ahhoz, hogy egyetemi szinten megértsem.

A pszichológia engem is érdekel, illetve a jog és a művészettörténet, de szeretnék biztos (amennyire lehetséges egyáltalán ilyesmi) megélhetést is.

Én egyelőre felveszek egy töri faktot+elkezdek még egy nyelvet tanulni (eddig angol-német volt csak), és a többit majd meglátom.

2014. ápr. 4. 15:43
 14/31 anonim ***** válasza:
83%

Én bírónak készülök, már amióta az eszemet tudom. Bár rengetegen megszólnak, hogy lányként ez fura. De kitartok!:)

18L

2014. ápr. 4. 16:40
 15/31 anonim ***** válasza:
68%
Én kriminálpszichológus, pszichiáter, vagy állatorvos szeretnék lenni. Gimnáziumba megyek.
2014. ápr. 4. 17:21
 16/31 anonim ***** válasza:
83%

1. Újságíró

2. Szakfordító

3. Lakberendező

4. Marketingmenedzser

5. Idegenvezető

6. Egy gazdag szőrös üzletember felszínes felesége

7. Hippi, akinek nem kell sem pénz, mert az anyatermészet anélkül is az én oldalamon áll

8. Rendezvényszervező

9. Fényképész

10. Filmrendező

18L

2014. ápr. 4. 17:44
 17/31 anonim ***** válasza:

Írónő. :)

Ha ez nem jön össze -relatíve kicsi rá az esély - ,akkor nyelvekkel szeretnék foglalkozni. Tolmács, esetleg nyelvész... De az írás az álmom :)

14/l

2014. ápr. 4. 19:58
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

Angol és magyar szakos középiskolai tanár, nyelvtanár, tolmács, idegenvezető. Az idegen nyelv mindenféleképpen játsszon fontos szerepet.

16/L

2014. ápr. 4. 20:04
 19/31 anonim ***** válasza:

Mozdonyvezetőnek a MÁV-nál vagy valami magánvasútnál.

Esetleg a fényképészet.

2014. ápr. 4. 20:39
 20/31 anonim ***** válasza:

Mozdonyvezetőnek a MÁV-nál vagy valami magánvasútnál.

Esetleg a fényképészet.

Hogy miért? Szeretem a vasúti dolgokat, benne vagyok a témában elég jól. Szeretek fényképezni, nagyon érdekel.

2014. ápr. 4. 20:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!