Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti hogyan bírjátok a tesi...

Ti hogyan bírjátok a tesi órákat? Mit szoktatok csinálni?

Figyelt kérdés

Nekünk "csak" heti 3-szor van tesi óránk. Először 3 perc futás, azután nyújtó gyakorlatok, 4 perces futás 10 fekvő támasz, lépcsőn gyakorlatok pl. páros lábon 3-4 lépcsőnként ugrálni, sokszor elesek, 10 fekvőtámasz 240 m sprint ha a tornateremben vagyunk 5-6 perc futás, ha kint vagyunk (-1 fokban is kint vagyunk) akkor 2000 m futás. Közben a tanár veszekszik, mert ő egész hétvégén edzett mi nem csináltunk semmit (nem tudom honnan tudja mit csináltunk) beszélget, telefonozik.

13/L.

2014. márc. 25. 19:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Imádom! Nagyon kemény, de jó tanárunk van. Most épp magas ugrunk, heti 5 órám van amiből kettőre a sportegyesületem miatt nem kéne járnom de járok meg heti 6 edzésem van mellé:))

15l

2014. márc. 26. 20:45
 12/19 anonim ***** válasza:
Fel vagyok mentve,mert a tesi ront a betegségemen. Helyette tanulok vagy könyvet olvasok. Egyik szemem sír, másik nevet emiatt.
2014. márc. 26. 22:51
 13/19 anonim ***** válasza:
Havonta 6-7 óra készülés van felmérésre, max. 2 órát vesz igénybe maga a felmérés. A többi testnevelés órán azt csinálunk amit akarunk. Általában udvaron "napozás", beszélgetés, foci, ping-pong, edzőterem, vagy kosárlabda van.
2014. márc. 27. 17:27
 14/19 anonim ***** válasza:

Ugyanmár nekünk a tesitanárunk diplomáját tuti egy koncentrációs tábor vezetője állította ki. Első órán egész órán meneteltünk, mert mikor nem tudtuk a tesis szakkifejezéseket odaállt elénk és az arcunkba üvöltött és menetelve futottunk 45 percig.

Azóta már sokkal jobb a helyzet, mert egy átlagos óránk így néz ki:

Bejön, tornasorba állunk, 5 percig üvölt mindenkivel személyesen, majd futunk pár bemelegítő kört, aztán kimegyünk futni mostanában a "jóidőben" két kilómétert. Ha nincs kedve akkor egész órán lépcsőn ugrálunk és szaladgálunk és ha esetleg elrontjuk, vagy elesünk akkor odajön, fölállít és 5 perciig üvölt mindenki előtt,hogy "nézzétek már ez mekkora értelmi fogyatékos egy lépcsőn nem tud felmenni"

16l

2014. márc. 27. 21:52
 15/19 anonim ***** válasza:

Eddig nagyon utáltam, de jó tanárt kaptam, aki kemény mégis jófej, szóval már nem vészes. Eléggé lefáraszt és amikor "nehezebb napokon" vagyok akkor nem annyira bírom, de végül is át lehet valahogy vészelni. Heti 3x van nekünk is.

Pár perces futással kezdünk, utána bemelegítés/kis torna, utána csináljuk azt amit épp veszünk (talajtorna, szekrényugrás, vagy ami épp van), óra végén pedig játék, ami rendszerint kézilabda.

2014. márc. 29. 23:30
 16/19 anonim ***** válasza:

Szeretem a tesit. Általában játszunk, röpizünk, focizunk, kosarazunk. Bár focizni nem igen tudok, ezért csak fejberúgok mindenkit, de azért királyak a tesi órák. Van, hogy futunk, szekrényt ugrunk vagy talajtornázunk, esetleg kötelet mászunk, és azt osztályozza. Jó vagyok tesiből, szóval engem a tanár nem szivat. Néha csak úgy eltűnik, és ha kiküld futni a kiserdőbe, lehet cigizni.

Gimi 11. osztály. 18L

2014. márc. 30. 14:38
 17/19 anonim ***** válasza:

Szerintem meg tök jó, hogy ilyeneket csináltok órán legalább jó kondiba vagytok. :D

Nekünk már nincs tesink.

2014. márc. 30. 17:25
 18/19 anonim ***** válasza:

Nem egy sportos osztály vagyunk... aki meg sportolni akar az sportol sulin kívül.

a tesitanárunk elég laza, szóval megérti :D

ált. elmaradnak a tesiórák... ha nem akkor se megerőltetőek: futunk vagy negyed órát aztán el vagyunk eresztve. vagy ha hideg van lépcsőzünk, ha meg jegy kell akkor szekrényugrás/távolugrás meg ilyenek.

2014. ápr. 2. 14:45
 19/19 anonim ***** válasza:

Már nem járok suliba,de sport tagozat volt,heti 10 tesi,heti 3x2óra edzés délután,és volt aki még ezen kívül is járt valamire(én taekwondo,később kézilabda)

-10fokban is kint voltunk és nem volt gond.

Visszasírom most azt az állóképességet,ami akkor volt.

Egyszer kinevettük a tanárt és 4 vagy 5 napig lépcsőztünk az órán(napi 90 perc)városi sportcsarnok 3 emelet 22 lépcső/emelet(még most is emlékszem),na az kemény volt.

Minden hétfőn 6km futás(utcán),bármilyen idő volt.

5.osztályos kortól ez volt...Nekem nagyon jó érzés volt,hogy ilyen "kemény"gyerekek voltunk.

Ha gyerekem lesz,valami ilyen helyre vinném én is.

2014. ápr. 16. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!