Szerintetek gáz?
Figyelt kérdés
Még nem volt párkapcsolatom. Nem azért mert egy ufó vagyok vagy ilyesmi. Lett volna felajálkozó, de nem éltem a lehetőséggel. Nem akartam olyan kapcsolatba bele lépni amiben a fiú iránt nem érzek semmit. Bulizni nem járok, visszont imádok olvasni és álmodozni. Igazából az idősebbek is jönnek be. Azért kérdezem mert a korosztályomból egy páran azt mondták, hogy ez nem normális. Szerintetek? 17/L2014. márc. 23. 18:50
1/9 anonim válasza:
Ilyen nincs, hogy gáz!!:D Hagyjátok már abba ezt a mások irányába erőteljes megfelelési kényszert:D:D:D:D Akkor lesz párkapcsolatod, amikor úgy alakul, és ezt nem a divat fogja megszabni!!!!!! Értjük??:)
2/9 anonim válasza:
Ilyesmi fiatal voltam én is, és most 26 évesen férjem és gyerekem van. :D Meg fogod találni az igazit, és arra érdemes várni szerintem. :D Nem szerintem nem gáz.
3/9 anonim válasza:
Miért,kinek kellene megmondani neked, hogy hányévesen legyen barátod? Van olyan akit szeretsz és viszont szeret? Ha nincs, akkor miért lennél együtt valakivel? Azért mert mások szerint kellene?
4/9 anonim válasza:
Egyaltalan nem gaz! Sot! Nagyon okos dontes hogy nem akarsz jarni vkivel aki irant semmit nem erzel
5/9 anonim válasza:
Dettó ez van velem is, csak én 18 éves vagyok. Lett volna több lehetőség is, csak az egyik esetben a fiú természete egyenesen taszított, a másik esetben pedig velem is az volt mint veled, hogy nem éreztem iránta semmit. Én nem érzem gáznak, tök sok ilyen lány ismerősöm van. :)
6/9 anonim válasza:
Az a gáz, hogy felmerült benned, hogy ez gáz!
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Csak azért kérdeztem mert páran szeretnék az én életemet élni... és azt mondták, hogy ez mennyire gáz. Sőt! Volt aki leszbikusnak titulált.
2014. márc. 24. 17:17
8/9 anonim válasza:
Mi ebben a gáz?
Én 21 elmúltam, amikor az első barátom lett. Én sem vagyok ufó, nem vagyok leszbikus, és nem hiszem, hogy bármit is vesztettem volna.
Ma, 37 évesen családos anya vagyok, és nem a férjem az első férfi az életemben. :)
9/9 anonim válasza:
Semmi gáz nincs benne, én is ebben a helyzetben vagyok (plusz a barátaim 90%-a)
Majd eljön a szerelem, ha meg nem, akkor sokkal több időt tudsz a családodra, barátaidra, hobbidra, tanulásra, magadra fordítani:-)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!