Szerintetek gáz?

Figyelt kérdés
Még nem volt párkapcsolatom. Nem azért mert egy ufó vagyok vagy ilyesmi. Lett volna felajálkozó, de nem éltem a lehetőséggel. Nem akartam olyan kapcsolatba bele lépni amiben a fiú iránt nem érzek semmit. Bulizni nem járok, visszont imádok olvasni és álmodozni. Igazából az idősebbek is jönnek be. Azért kérdezem mert a korosztályomból egy páran azt mondták, hogy ez nem normális. Szerintetek? 17/L

2014. márc. 23. 18:50
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
Ilyen nincs, hogy gáz!!:D Hagyjátok már abba ezt a mások irányába erőteljes megfelelési kényszert:D:D:D:D Akkor lesz párkapcsolatod, amikor úgy alakul, és ezt nem a divat fogja megszabni!!!!!! Értjük??:)
2014. márc. 23. 18:53
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ilyesmi fiatal voltam én is, és most 26 évesen férjem és gyerekem van. :D Meg fogod találni az igazit, és arra érdemes várni szerintem. :D Nem szerintem nem gáz.
2014. márc. 23. 18:53
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért,kinek kellene megmondani neked, hogy hányévesen legyen barátod? Van olyan akit szeretsz és viszont szeret? Ha nincs, akkor miért lennél együtt valakivel? Azért mert mások szerint kellene?
2014. márc. 23. 19:30
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyaltalan nem gaz! Sot! Nagyon okos dontes hogy nem akarsz jarni vkivel aki irant semmit nem erzel
2014. márc. 23. 19:36
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Dettó ez van velem is, csak én 18 éves vagyok. Lett volna több lehetőség is, csak az egyik esetben a fiú természete egyenesen taszított, a másik esetben pedig velem is az volt mint veled, hogy nem éreztem iránta semmit. Én nem érzem gáznak, tök sok ilyen lány ismerősöm van. :)
2014. márc. 23. 21:33
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Az a gáz, hogy felmerült benned, hogy ez gáz!
2014. márc. 24. 06:51
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Csak azért kérdeztem mert páran szeretnék az én életemet élni... és azt mondták, hogy ez mennyire gáz. Sőt! Volt aki leszbikusnak titulált.
2014. márc. 24. 17:17
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Mi ebben a gáz?

Én 21 elmúltam, amikor az első barátom lett. Én sem vagyok ufó, nem vagyok leszbikus, és nem hiszem, hogy bármit is vesztettem volna.

Ma, 37 évesen családos anya vagyok, és nem a férjem az első férfi az életemben. :)

2014. márc. 25. 18:07
 9/9 anonim ***** válasza:

Semmi gáz nincs benne, én is ebben a helyzetben vagyok (plusz a barátaim 90%-a)

Majd eljön a szerelem, ha meg nem, akkor sokkal több időt tudsz a családodra, barátaidra, hobbidra, tanulásra, magadra fordítani:-)

2014. márc. 25. 21:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!