Hány évesen próbálják ki manapság a gyerekek a cigarettát, majd italt, és később kábítószert?
kisvárosi vagyok. nálunk a cigit nagyon változóan próbálják, van aki 11-12 évesen, de van aki még 17-8 évesen se. italt hamarabb és többen, de ne a sárgaföldre gondoljatok. én pl. kóstolni italt már 11-12 évesen kóstoltam, cigit pedig olyan 13 évesen. kábítószert még csak a közelemben sem láttam, és ezt nem is tervezem kipróbálni.
16/L
14 évesen próbáltam ki a cigit, azóta is szívom.
14 évesen az alkoholt, néha bulikban elvetem a sulykot de kb. ennyi, meg néha haverokkal iszok 1-2 sört.
Kábítószer nálam egyáltalán nem játszik.
18/F
A cigit 16 évesen próbáltam ki. Egyik társamtól kértem el a bandában, aztán csodálkoztam hogy csak füst. Én azt hittem, valami íze van és azért szeretik :D. Nem is szoktam rá később sem, nem látom értelmét, másrészt mindig is féltettem a hangomat.
Alkoholt olyan 10 éves koromban ittam először, a szüleim megengedték hogy megkóstoljam a boros kólát. Berúgni életemben először valami húsz évesen sikerült de nem voltam valami masszív alkoholfogyasztó sosem. Mai napig megiszom a jó piát de 2 évente egyszer ha megesik hogy be is üssön.
22 voltam amikor kipróbáltam a füvet, nem elszívtam, hanem sütiben ettem meg. Érdekes élmény volt de valahogy nem volt akkora durranás hogy megismételjem, pláne ennyi pénzért. Mindenesetre tapasztalatszerzésnek jó volt egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!