Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hány évesen próbálják ki...

Hány évesen próbálják ki manapság a gyerekek a cigarettát, majd italt, és később kábítószert?

Figyelt kérdés
Átlagos körülmények között élő, városi gyerekekre gondolok, ez fontos.
2014. márc. 18. 15:21
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

kisvárosi vagyok. nálunk a cigit nagyon változóan próbálják, van aki 11-12 évesen, de van aki még 17-8 évesen se. italt hamarabb és többen, de ne a sárgaföldre gondoljatok. én pl. kóstolni italt már 11-12 évesen kóstoltam, cigit pedig olyan 13 évesen. kábítószert még csak a közelemben sem láttam, és ezt nem is tervezem kipróbálni.

16/L

2014. márc. 19. 18:31
 32/37 anonim ***** válasza:
12 voltam amikor először kipróbáltam a cigit, és 13-14 éves korom körül rá is voltam szokva. Az italra nem emlékszem mikor próbáltam először, úgy értem amikor kicsi voltam akkor is megkóstáltam 1-1 kortyot. Családi összejöveteleken is mindig kaptam egy pohár boros kólát vagy hasonlót 15-16 éves koromtól. De részeg még nem voltam soha. Nem fogom soha kipróbálni a kábítószert, nem szeretnék soha semmilyen szer hatása alatt állni.
2014. márc. 20. 17:28
 33/37 anonim ***** válasza:

14 évesen próbáltam ki a cigit, azóta is szívom.

14 évesen az alkoholt, néha bulikban elvetem a sulykot de kb. ennyi, meg néha haverokkal iszok 1-2 sört.

Kábítószer nálam egyáltalán nem játszik.

18/F

2014. márc. 20. 23:00
 34/37 anonim ***** válasza:

A cigit 16 évesen próbáltam ki. Egyik társamtól kértem el a bandában, aztán csodálkoztam hogy csak füst. Én azt hittem, valami íze van és azért szeretik :D. Nem is szoktam rá később sem, nem látom értelmét, másrészt mindig is féltettem a hangomat.

Alkoholt olyan 10 éves koromban ittam először, a szüleim megengedték hogy megkóstoljam a boros kólát. Berúgni életemben először valami húsz évesen sikerült de nem voltam valami masszív alkoholfogyasztó sosem. Mai napig megiszom a jó piát de 2 évente egyszer ha megesik hogy be is üssön.

22 voltam amikor kipróbáltam a füvet, nem elszívtam, hanem sütiben ettem meg. Érdekes élmény volt de valahogy nem volt akkora durranás hogy megismételjem, pláne ennyi pénzért. Mindenesetre tapasztalatszerzésnek jó volt egyszer.

2014. márc. 22. 20:21
 35/37 anonim ***** válasza:
Én cigit 12 évesen, piát 13 évesen próbáltam (soha egyiket sem használtam rendszeresen). Van, aki később, mások ennél korábban.
2015. dec. 25. 17:33
 36/37 anonim válasza:
Én a cigit 12évesen próbáltam ki(rá is szoktam.De pár hónap után abbahagytam)Elösször berugva 13évesen voltam a kábitoszert még nem próbáltam(14/fiú)
2015. dec. 30. 21:29
 37/37 anonim válasza:
Én vagyok az elözö válaszoló(A kábitoszert még 15-éves korom elött kiakarom próbálni(Szerintem idén szilveszterkor meg is lessz)
2015. dec. 30. 21:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!