Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Lányos anyák, ti megtennétek ezt?

Lányos anyák, ti megtennétek ezt?

Figyelt kérdés
Sok film van arról, hogy tinik interneten megismerkednek valakivel, aki elrabolja/megerőszakolja őket. Ti elrettentő célzattal nézetnétek ilyen filmet 13-14 éves gyerekkel,hogy örökké beleégjen a tudatukba? Persze lehet beszélni is a témáról, de emlékszem én is mennyit adtam szüleim szavaira anno...Vagy az ilyen 18karikás filmek lelkileg káros hatással vannak rájuk?

2014. márc. 15. 15:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szerintem is túlaggódod a helyzetet. Mondjuk engem alapból nem kötnek le a filmek, talán 2 olyat láttam ami megérintett...Soha nem értem az embereket ebben a témában, mert mindig csak az elrettentő példákat mutatják, de azt csak ritkán, hogy hogyan előzhetőek meg ezek a szituációk.

Inkább praktikus tanácsokkal kéne ellátni, meg nem hagyni éjfélkor egyedül lófrálni, stb.

2014. márc. 16. 11:35
 12/15 anonim ***** válasza:
Kuldesz nekem kepet?
2014. márc. 17. 03:05
 13/15 anonim ***** válasza:

Ugyan anyuka nem vagyok de határozottan nem nézetnék ilyet senkivel.Barátnőm erre a legjobb példa.Paranoiásan retteg az ilyen dolgoktól így ha együtt tévézünk kapásból elkapcsolok az ilyen adókról mert volt hogy három(!) napig nem mert egyedül kutyát sétáltatni.Magyarázni magyaráz neki mindenki de a félelmét ez nem szünteti meg!Amióta egyszer találkozott egy mutogatóssal végképp aggódok érte :/

Ha te is mimóza lelkű vagy ne ijesztgesd magad feleslegesen!

2014. márc. 17. 22:34
 14/15 anonim ***** válasza:

Az Elrabolva például egy jó kis film, ráadásul nem hülyeség. Tanulságosnak gondolom. Bár ilyen "szülők nélkül távoli országban" nyaralós kalandjai nem igazán lesznek egy 13 éves gyereknek.

Egyébként "elrettentésnek" szánva nem nézetnék vele ponyvafilmeket, mert nem igazán van értelme. Ha a szülők magyarázzák el neki, az nagyjából ugyanaz a hatás. Megérti, de ettől alkalmazni még nem fogja az általa feleslegesnek gondolt óvintézkedéseket. Bár egy értelmes gyereknek, főleg egy szülői beszélgetés után lesz annyi esze, hogy nem raboltatja el és nem erőszakoltatja meg magát az internet segítségével.

2014. márc. 18. 18:49
 15/15 anonim ***** válasza:
Én pont az Elrabolva című filmtől lettem paranoiás.
2014. aug. 31. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!