Lányos anyák, ti megtennétek ezt?
Túl érzékeny vagy. És akkor mi van, ha képet kér? Letiltod és ennyi.
Ne szórakozz már komolyan..
Mondjuk én anyuka az nem vagyok, de van egy ennyi idős húgom, és biztos, hogy nem nézetnék vele ilyeneket. Minek? Hogy utána megijedjen, féljen, rosszat álmodjon, vagy teljesen beparázzon? Inkább többször elmondanám, hogy mit tegyen az ilyen szituációk elkerülése végett.
Amúgy meg szerintem is túlérzékeny vagy. És ha képet kér? Nem kell neki küldeni, se válaszolni. Én is kerültem többször utólag átgondolva elég necces helyzetbe, de tudtam, hogy mit kell csinálni, mert elmagyarázták nekem többször nyomatékosan még kisebb koromban (nem a szüleim, hanem rokonok, ismerősök, tanárok, idősebb barátok..),ezenkívül pedig szerencsére elég talpraesett vagyok. Szerintem a kiskamaszoknak is ezeket a dolgokat kéne többször elmondani, elmagyarázni, és nyíltan beszélni róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!