Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Soha többé könnyek! Hogy...

Soha többé könnyek! Hogy kezdjek neki?

Figyelt kérdés
Egy életre kisírtam magam, elegem van, hogy 5 éve minden éjjel ez megy. Hogyan fogjak neki? Soha egy könnycseppet nem akarok már.
2014. márc. 13. 21:13
 1/10 anonim válasza:
hát ez első lépésnek megfelel. elhatározásnak tűnik amit írtál. de miért van ebbe a kategóriában?
2014. márc. 13. 21:17
 2/10 A kérdező kommentje:
Kamasz vagyok, nem tudtam jobbat.
2014. márc. 13. 21:23
 3/10 anonim ***** válasza:
Kerüld a könnygázt...
2014. márc. 13. 21:43
 4/10 anonim ***** válasza:
20%
De szanalmas ez a tömény onsajnalat
2014. márc. 13. 22:28
 5/10 anonim ***** válasza:
Ne határozd el, hogy soha nem akarsz sírni, mert az sok esetben segít.
2014. márc. 14. 06:20
 6/10 A kérdező kommentje:

#4 Akkor ne olvasd, köszönöm, szia. Te is biztos azok a parasztok közé tartozol, akik nap mint nap megbántanak.

Engem zavar, hogy mindent túldramatizálok.

2014. márc. 14. 06:34
 7/10 A kérdező kommentje:
Mármint sokan sértegetnek mindenféléért, pl mert más a véleményem vagy nem vagyok olyan lelkes valamiben és az öcsémtől kezdve a tesitanárig mindenki meg tud bántani valamivel.
2014. márc. 14. 06:37
 8/10 anonim ***** válasza:

Figyelj, velem is ez volt, most is belém kötnek, mert így tetszik nekik, és néha én is elbőgöm magam, mert... mert ez van. Nem tudok mindig ezzel mit kezdeni.

Részletesen írhatok neked, de ezzel kapcsolatban le kéne írnod neked is részletesen a dolgokat, és kielemzem neked, stb. Szívesen segítek, de nincs elég infó.

2014. márc. 14. 17:23
 9/10 anonim ***** válasza:
Pedig #4-nek igaza van! Kamaszként szerintem még rohadtul nem éltél át olyan nagy fájdalmakat! Piszkálnak, ne foglalkozz velük! Meg ne reagáld túl a dolgokat! Ennyi! Szard le a véleményüket, és kész!
2014. márc. 21. 19:03
 10/10 anonim ***** válasza:

Ezzel nem értek egyet, nagyon el is fajulhatnak a dolgok, és nem feltétlenül jelentéktelenek!

Nekem idegrendszeri problémákat okozott, hogy kb. mindennap abortuszmaradványnak neveztek. És nem csináltam semmit amúgy.

2014. márc. 22. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!