Szeretnék 1-2 év múlva ajakpiercinget, kezdjek most puhatolózni? 14/L
Így is szeretnék már 2 éve és ha felvesznek abba a suliba, ahova szeretnék menni ott sem probléma, ott sokaknak van. De a szüleim nem engednek semmi ilyesmit 18 év alatt, fülbevalóm is 5-6 évesen lett csak nagy könyörgések árán. Hogy kezdjem el a kérlelést? Nagyon szeretnék 15. szülinapomra egy piercinget, ki is néztem egyet magamnak.
16 évesen én is szerettem volna tetoválást, sőt még 20 évesen is, amikor mindenki a derék tetoválást hordta, most meg áldom az eget, hogy nekem sem engedték megcsináltatni, 27 évesen már kifejezetten visszataszítónak találom a tetoválást.
Azt javaslom, hogy ne varrass magadra semmit se, 18 évesen se, mert meg fogod bánni. Tudom, hogy ez most öregesen hangzik, meg nem hiszed el hogy így van, de így lesz.
A szüleiddel kapcsolatban kénytelen vagy szót fogadni nekik, mivel az ő kenyerüket eszed, az ő pénzükből tanulsz, ők állnak melletted bármi bajod, gondod van. Szerintem jövőre, 16 évesen futhatsz vele még egy kört. Ha majd látják, hogy komolyan szeretnéd és nem csak egy múló szeszély, talán bele mennek.
Én magam szeretnék tetoválóművész lenni :D Meg majd később magamra varratni, ha lesz olyan,amit már 3-4-5 éve szeretnék. De most a pc-n van a hangsúly, az amit a leginkább szeretnék már egy ideje, igazából 3-at (ajak, nyelv, szemöldök) de csak az egyiket szeretném majd akkor.
Az is egy kifogásuk a szüleimnek,hogy tönkreteszi a fogakat.
Én is szeretnék már egy ideje septum piercinget, tavasz-nyár körül tervezem és már majdnem másfél éve rákérdeztem anyukámnál, hogy mi lenne a véleménye. Először nagyon nem tetszett neki ,de pár hete megint rákérdeztem, és már látja, hogy még mindig szeretném. Te ismered a szüleidet, hogy mikor húzod ki a gyufát a dobozból, meddig mehetsz el és mi az amivel meg lehet őket győzni. De tényleg nem ér meg egy veszekedést.
Az ajak nekem se annyira tetszik, de igazából a te döntésed, és szerintem lehet nőies is, ha akarod, nekem is picit elegánsabb alternatíva stílusom. De ha nem vagy lányos, az is teljesen oké. Az, hogy megmarad a hege már más kérdés, azt vállalnod kell, valamint rendesen utánanézni és kezelni. És mindenképpen profinál csináltasd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!