Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szeretnék 1-2 év múlva ajakpie...

Szeretnék 1-2 év múlva ajakpiercinget, kezdjek most puhatolózni? 14/L

Figyelt kérdés

Így is szeretnék már 2 éve és ha felvesznek abba a suliba, ahova szeretnék menni ott sem probléma, ott sokaknak van. De a szüleim nem engednek semmi ilyesmit 18 év alatt, fülbevalóm is 5-6 évesen lett csak nagy könyörgések árán. Hogy kezdjem el a kérlelést? Nagyon szeretnék 15. szülinapomra egy piercinget, ki is néztem egyet magamnak.

[link]

2014. jan. 30. 20:31
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
78%
szerintem gusztustalan és abszolút nem nőies, de ez a magánvéleményem, meg gondolom, a szüleidé is. Ezzel együtt, ha az iskolában nem tiltják, én sem tiltanám, a te dolgod, és még mindig jobb mintha tetováltatnád magad. Ezt legalább egyszerűen kiveszed, ha kinövöd és már nem tetszik. Szerintem ezzel érvelj.
2014. jan. 30. 21:08
 2/19 A kérdező kommentje:
Ők azt mondják, hogy 18 éves koromig nem csonkíthatom meg magam. Pedig ez tényleg olyan, mint egy fülbevaló. Tetoválni szeretnék majd amúgy, de nem szeretnék kiforratlan személyiséggel magamra varratni, túl sok America's Worst Tattoos-t láttam már ahhoz.
2014. jan. 30. 21:12
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

16 évesen én is szerettem volna tetoválást, sőt még 20 évesen is, amikor mindenki a derék tetoválást hordta, most meg áldom az eget, hogy nekem sem engedték megcsináltatni, 27 évesen már kifejezetten visszataszítónak találom a tetoválást.

Azt javaslom, hogy ne varrass magadra semmit se, 18 évesen se, mert meg fogod bánni. Tudom, hogy ez most öregesen hangzik, meg nem hiszed el hogy így van, de így lesz.

A szüleiddel kapcsolatban kénytelen vagy szót fogadni nekik, mivel az ő kenyerüket eszed, az ő pénzükből tanulsz, ők állnak melletted bármi bajod, gondod van. Szerintem jövőre, 16 évesen futhatsz vele még egy kört. Ha majd látják, hogy komolyan szeretnéd és nem csak egy múló szeszély, talán bele mennek.

2014. jan. 30. 21:24
 4/19 A kérdező kommentje:

Én magam szeretnék tetoválóművész lenni :D Meg majd később magamra varratni, ha lesz olyan,amit már 3-4-5 éve szeretnék. De most a pc-n van a hangsúly, az amit a leginkább szeretnék már egy ideje, igazából 3-at (ajak, nyelv, szemöldök) de csak az egyiket szeretném majd akkor.

Az is egy kifogásuk a szüleimnek,hogy tönkreteszi a fogakat.

2014. jan. 30. 21:34
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
nem nőies és gusztustalan. Ěn nemengedném meg. Viszont szolid köldök piercingbe belemennék. Esetleg kilyukasztani a füled meg egy helyen. Persze nem fültágíttó. Csak valami ízlésesbe.
2014. jan. 30. 23:56
 6/19 A kérdező kommentje:
Engem igazából cseppet sem érdekel, hogy nőies-e, nekem már feladták azt a harcot, hogy nőies legyek :D De a gusztustalanságot nem értem, ennyi erővel a fülbevaló is lehet gusztustalan, a köldök pc meg kiemelné a hasam, amit nagyon utálok, de a szám szép, szóval oda jó lenne.
2014. jan. 31. 06:37
 7/19 anonim ***** válasza:
Ha szép a szád, akkor minek akarod elrontani? Nem hiszem, hogy 14 évesen kéne ilyen döntéseket meghoznod, nem véletlenül kötik szülői beleegyezéshez az ilyesmit 18 éves kor alatt. Majd 20-25 évesen rájössz, hogy szeretnél nőies lenni, csak akkor már késő lesz, ha addigra szarrá tetováltatod és piercingezed magad.
2014. jan. 31. 15:01
 8/19 anonim ***** válasza:
figyelj, én már 13-14 éves korom óta szerettem volna piercinget és csak 18 évesen csináltattam meg... lehet megengedték volna hosszú könyörgés árán, de nem volt kedvem ehhez a szülői bele egyezés hercehurcához. pedig nekem nagyon szolid tragus piercingem van, a fülporcomban van, nem pedig az arcom közepén, de ezen is évekig gondolkodtam... szerintem te is gondolkozz rajta még. én bármikor kivehetem a pcm, senki nem nézegeti a fülemet mennyi lyuk van rajta, de azért az arc más, ott megmaradhat a heg és azt nem fogod sosem eltüntetni, max elhalványul... nekem is van ajak piercing ami tetszik, mondjuk pont nem ez a fajta, de nem csináltatok, pedig lenne rá pénzem, meg minden, mert kitudja hogy forrna össze, ha egyszer kivenném...
2014. jan. 31. 15:24
 9/19 anonim ***** válasza:
Ne kezdj el most puhatolózni. Majd csak akkor szólj amikor csináltatni akarsz.
2014. jan. 31. 15:26
 10/19 anonim ***** válasza:

Én is szeretnék már egy ideje septum piercinget, tavasz-nyár körül tervezem és már majdnem másfél éve rákérdeztem anyukámnál, hogy mi lenne a véleménye. Először nagyon nem tetszett neki ,de pár hete megint rákérdeztem, és már látja, hogy még mindig szeretném. Te ismered a szüleidet, hogy mikor húzod ki a gyufát a dobozból, meddig mehetsz el és mi az amivel meg lehet őket győzni. De tényleg nem ér meg egy veszekedést.

Az ajak nekem se annyira tetszik, de igazából a te döntésed, és szerintem lehet nőies is, ha akarod, nekem is picit elegánsabb alternatíva stílusom. De ha nem vagy lányos, az is teljesen oké. Az, hogy megmarad a hege már más kérdés, azt vállalnod kell, valamint rendesen utánanézni és kezelni. És mindenképpen profinál csináltasd!

2014. jan. 31. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!