Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szeretnék 1-2 év múlva ajakpie...

Szeretnék 1-2 év múlva ajakpiercinget, kezdjek most puhatolózni? 14/L

Figyelt kérdés

Így is szeretnék már 2 éve és ha felvesznek abba a suliba, ahova szeretnék menni ott sem probléma, ott sokaknak van. De a szüleim nem engednek semmi ilyesmit 18 év alatt, fülbevalóm is 5-6 évesen lett csak nagy könyörgések árán. Hogy kezdjem el a kérlelést? Nagyon szeretnék 15. szülinapomra egy piercinget, ki is néztem egyet magamnak.

[link]

2014. jan. 30. 20:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Szerintem 18 alatt felesleges bármi maradandót csináltatni, mint tetkó. Jó eséllyel megbánnád, vagy cikinek tartandá ha felnősz. Piercinget nekem sem egnedtek, pedig 15-16 évesen mindent kitaláltam, hogy lehessen. Ma már felnőttént áldom őket, hogy nem engedték, hogy ahogy lyuggassam magam. Szerintem várj 18 éves korodig, ha akkor is akarod akkor okés.

Jobb később csináltatni, amikor biztos vagy a dolgodban, mint azonnal de később megbánni.

2014. jan. 31. 17:47
 12/19 A kérdező kommentje:
Én kinezetemnél nem félek semmitől. Mindig ki tudom belőle hozni a maxot, levágatták pl a raszta tincseimet ( :'( ) és akkor is levágattam a hajam úgy, hogy egyik oldalon rövid, másikon hosszú, nem beszélve arról, hogy a heget be lehet alapozózni, nekem a mellemen van egy elég nagy heg, nem tudom hogy került oda, de azt is lealapozózom.
2014. jan. 31. 19:30
 13/19 anonim ***** válasza:
Attól még most gyerek vagy, felnőtt fejjel megbánhatod.
2014. jan. 31. 19:32
 14/19 A kérdező kommentje:
De igazából az ember bármit megbánhat, ezt meg kiveszi és max marad egy kis pontocska, ami nem is feltűnő, nem lehet úgy megbánni, mint pl egy részegen homloka elkészített tetoválást.
2014. febr. 1. 12:22
 15/19 anonim ***** válasza:
A tetkóra gondoltam.
2014. febr. 1. 12:27
 16/19 A kérdező kommentje:
Hát azt nem is most szeretném.
2014. febr. 1. 16:25
 17/19 anonim ***** válasza:
0%

Imádom a tetoválást,nekem is van!

De miééért akarsz te is piercinget,undorító,bocsi!?

Ma már akkor leszel egyedi,ha nincs...ilyened és fültágító stb.

Mi a franc van veletek,mond???

Komolyan,ennyi az eszközötök,hogy kifejezzétek magatokat,vagy feltünjetek???

14 vagy te is,minek kilyuggatni magad,a szádat,nyelvedet,köldököt stb.Orr..pfff és elnézést kérek mert undorit,hogy benne marad az étel,beleakad ez-az,az orrban a ...áhhh.

Mi van ma az ifjusággal???

2014. febr. 1. 23:17
 18/19 A kérdező kommentje:
Tetszik, ennyi. Nem azért akarok ilyet, hogy egyedi legyek, manapság semmi sem egyedi. A hajamat is azért festem, mert úgy tetszik nekem, az öltözködésem sem az az igazi nőies, úgy nézek ki gyakran, mint egy motoros, mert nekem ez tetszik.
2014. febr. 2. 08:17
 19/19 JackRemzy válasza:

Tégy úgy ahogy akarsz. Nem értem egyébként mér van mindenkinek baja a száj pcvel. Az emberek nagyon beszükült látókörüek. Én annó magamnak szúrtam ki a fülem 6 helyen. Kicsit tulzas volt. Azota csak két darab van meg. Nem bántam meg. Most meg 3 napja ramjött és megcsináltam magamnak a száj pcm. Szépen gyógyulgat

Egyébként szexi egy nőnek :) Mindenesetre én a helyedben elmondanam a szülőknek, hogy önnálló jogod és igy is ugyis megcsinaltatod majd ha nagyon akatod. És jobb ha tudnak róla és segíthetnek benne, véleményt mondhatnak mintha nem tudnák.

2014. ápr. 22. 07:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!