Egy fiú hordhat női harisnyát?
Egy férfi ing szexi tud lenni egy nőn, és tudja nőiesen hordani. Egy férfi női harisnyában nem hiszem hogy izgató a nőknek, és messze van a férfiasságtól.
1500nál kezdődnek a kínai boltokban a férfi jäger alsók. Nem hiszem el, hogy csak női harisnyát tudsz szerezni.
Én inkább fázok meg, minthogy női ruhát vegyek fel.
Valaki írta hogy így tavasszal már érdekes vagy hogy írta :D :D Hát pont tavasszal és ősszel van a harisnya szezon :D De persze van aki nyáron is húz...
Nem tudom hogy akarod hordani, nadrág alatt, vagy hogy látszódik?? Mert ha nadrág alatt zokni helyett,akkor hord bátran. De ha látszódik, a lábszáron,akkor ne kirívót hanem szolid barna vagy valami szolidat hordj.
Föl tudja húzni?
Föl tudja húzni.
Akkor hordhat?
Hordhat !
Miért is ne hordhatna női harisnyát fiú... Más női cuccot természetesen NEM, de kifejezetten harisnyát, azt nagyonis, bár harisnyából is kizárólag csak feketét!
Ja, és nem a lábain. Hanem a fején. Bankrablás közben kifejezetten férfiasan mutat a kobakján...
Jól elpoénkodunk..de kérdés...miért? és mivel akarod felvenni?
A fekete pamut harisnyával nincs semmi baj. DE én csak két esetet tudok elképzelni...télen nadrág alá,mert hideg van...ill. szoktak a fiúk pl. foci edzésre,sportoláshoz felvenni,ha hideg van.
Vagy esetleg farsangra ;)
Szerintem hordj azt, amit akarsz. Ne törődj másokkal.
Valaki említette, hogy a férfiak nem szexik harisnyában. Láttad te már Joseph Gordon-Levitt-ot harisnyában? unf.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!