Egy fiú hordhat női harisnyát?
Figyelt kérdés
2014. márc. 11. 14:56
1/24 Andi80018 válasza:
Persze, miniszoknyával kifejezetten előnyös... Ja, vagy inkább ezt a leggings-et, az még szexi.
2/24 anonim válasza:
Csak akkor, ha melltartót is adsz rá.
3/24 anonim válasza:
Természetesen igen, nincs ráírva, hogy női. Ha fázol, öltözz fel!
4/24 Andi80018 válasza:
Fázik?! Voltál te már ma kint?
Hát nem tom, ha a fiam 16 évesen felvesz egy női harisnyát, tuti elbeszélgetnék vele. Normális fiúnak ilyen nem is juthat az eszébe. Már így is eléggé eldeformált gondolkodása vagy egyes tiniknek.
5/24 A kérdező kommentje:
Most komolyan, miért kell kifigurázni???
Női harisnyát lehet kapni a boltban, ezért kérdeztem....
fekete és pamut
2014. márc. 11. 15:14
6/24 anonim válasza:
én fiú vagyok és kifejezetten lányharisnyáim vannak
8/24 Andi80018 válasza:
Egy fiú semmi nőit ne hordjon, ennyi. Ez a véleményem, ezt kérdezted. Vannak pasiknak is meleg alsók, nézzél utána.
10/24 anonim válasza:
A kérdés kicsit fura időben jött, tekintve, hogy teljesen tavaszi idő van.
De a fekete, pamut harisnyával semmi baj nincs. Atrocitásra csak akkor számíthatsz, ha szoknyával viseled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!