Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan mondanátok el a gyerket...

Hogyan mondanátok el a gyerketeknek, hogy mi a mentstruáció és a szex?

Figyelt kérdés

2014. márc. 10. 21:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A 06:52-es vagyok. Az tényleg nagyon jó ötlet, ha veszel neki felvilágosító könyveket, és mondd neki, hogy ha bármilyen kérdése van, tegye fel nyugodtan, de Te viszont tényleg őszintén és nyíltan válaszolj mindig az éppen aktuális kérdésére!
2014. márc. 11. 16:24
 12/15 anonim ***** válasza:
20%
8 évesnek szegényke még olyan kicsi sztm felesleges meg most elmondani majd ha 4.lesz en anyukám 4. Nyaránt tehát ősszel lettem ötödikes akkor mondta el mi az a menstruáció de a sexet azt még nem sztm megvárja a nyolcadikat mikor tanulni fogjuk de az is lehet hogy tudja hogy en tudom sztm ne mondd el neki 2.-os még nem menstruálhat esetleg 9 évesen ha olyan hamarérő az edesanyja.
2014. márc. 11. 17:03
 13/15 anonim ***** válasza:
Megint a 06:52-es vagyok. 8 éves már nem kicsi, hiszen sok kislány már 9 évesen menstruál. Jobb ha időben felkészül rá, hogy ne érje váratlanul, ne ijedjen meg, hogy miért jön vér a puncijából.
2014. márc. 11. 17:05
 14/15 anonim ***** válasza:
66%
Hú ez egy nagyon jó kérdés... Nekem szerencsére messze lesz hogy ilyenre keljen gondoljak.
2014. márc. 11. 18:59
 15/15 anonim ***** válasza:
53%
Ja nem is tudtam hogy egy 8 éves kamasz.... azért ő már ne haragudjatok nem olyanok mint a 12, 13,14 évesek sokkal másabb ja es figyeljétek meg mindenkinek el fogja mondani hogy az ő anyukája elmondta mi az a sex meg menstruàlàs...
2014. márc. 12. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!