Mit tennétek ha a 14 éves lányotok azzal állna elő, hogy odaköltözik a 21 éves pasijához?
Figyelt kérdés
2014. márc. 10. 12:56
21/25 anonim válasza:
De bizony a nevelésen múlik a gyerek mit tesz,bizony ha normális nevelést kap nem lesz csak azért is járok a 21 éves férfival dolog,14 éves nem 17-18 igenis kordába kell tartani.
22/25 A kérdező kommentje:
21 es válaszoló kérdezném Tőled, szerinted mi a normális nevelés?
2014. márc. 11. 11:19
23/25 anonim válasza:
Vannak határok,szabályok,van büntetés és dicséret a gyereknek példát kell mutatni átadni egy értékrendet egy viselkedési mintát.Elég nagy a gond ha egy szülő vadidegeneket kérdez meg ki mit tenne ha 14 éves kislánya egy férfihoz akarna költözni,de kérdem én miért is kell engedélyezni,hogy egy általános iskolás egyátalán járjon egy felnőttel,meg hol találkozhattak vajon??
24/25 A kérdező kommentje:
Nekem is vannak értékrendjeim ami persze nem tetszik a lányomnak és a szabályaim sem. Pedig nem nehéz betartani. Tanulás, rend a szobájában. Ez a kettő az alap. Ha rossz jegyet kap büntetés, ha jó jegyet kap akkor megdicsérem. De nem nekem tanul hanem magának. A srác ott lakik ahol mi és 16-17 évesnek gondolta a lányomat mert úgy is néz ki. Sokkal fejlettebb mint az osztálytársai. A srác pedig nem néz ki annyinak egyáltalán de a gondolkodása sem. Úgyhogy pont kiegészítik egymást. Nem engedtem meg persze, hogy elmenjen. Itt meg azért kérdeztem meg mert kíváncsi vagyok, hogy vajon mások hogyan vélekednek, mit tettek volna. Egyébként szívem szerint elengedtem volna ha olyan nagylánynak érzi magát akkor próbálja meg mi is a való élet és nem támogattam volna semmiben. Szerintem hamarosan visszatért volna az esze. De én tartozom felelősséggel érte és minden tettéért és az eszemre kellett, hogy hallgassak. Nevelés? Nem erre tanítottam a gyerekem, hogy így viselkedjen és nem is ezt a példát látja tőlünk. Csak a szomorú, hogy a két kis huga ezt látja meg a trehányságát és könnyen lehet, hogy ezt a példát fogják folytatni. (ezt csak a trehányságára értettem) . Kiskorától fogva mindig fejlettebb volt és mindig az idősebbek fele húzott. Volt időszak amikor a volt férjem 20 éves haverjába volt szerelmes pedig akkor csak 8 éves volt. Csak akkor éppen olyan társaságban forgott. Vagy le öregezett engem mert éppen az apjának 21 éves csaja volt.De egyébként ő olyan tipusú gyerek minél jobban tiltva van annál makacsabb és már csak azért is megcsinálja amit kigondolt. Nem érdekli a büntetés egyáltalán. Tipikus tini csak éppen a nehezebb esetű. De megoldjuk! :-)
2014. márc. 12. 09:05
25/25 A kérdező kommentje:
Még azoknak akik felháborodtak a privát üzeneten szerintem meg őket minősíti. Én számtalanszor kapok itt privát üzenetet mégsem háborodtam fel soha. Pont azért privát mert csak nekem szánták a kérdést. Ekkora baj ez? :-)
2014. márc. 12. 09:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!