A 13 éves lányom holnap elmegy a "pasijához". Mire számítsak?
Úgy értem meddig mennek el a 13 évesek,a fiú 14.
Előre is köszi!
Azt mindjárt gondoltam:)
De úgy alapjában az e korú tinédzserek meddig szoktak elmenni?
Elsőnek ment a kommentem.
Köszi a válaszokat!
Amit írt az egyik válaszoló, erős túlzás; legfeljebb a szájuk jár a gyerekeknek, de átlagban nem kezdik sokkal hamarabb a nemi életet, mint pl. a tíz évvel idősebb korosztály.
Ha általánosságban gondolkozom, aligha kell aggódnod, hogy esetleg "messzire mennének", de persze ebben a Te felelősséged is benne van, hogy a lányod jól tudja a következményelet. Tudod, egy felmérés szerint ahol a szülővel nyíltan beszélhet a gyerek a szexről, felvilágosítűst kap, ott általában később kezdik el a nemi életet.
14 vagyok és ciki vagy sem, de még pasim se volt..sose csókolóztam meg semmi..szóval ez egyén függő..adj egy esélyt a lányodnak és reménykedj, hogy kiérdemli :)
hiába tiltod, ha csinálni akarja, csinálni fogja.. de akkor már nem fogja megmondani neked, azt se fogod tudni ha baj van..
azért hallani, mert híresztelik..
egyébként nem arról van szó,hogy nem vagyok rá érett, csak még nem találtam senkit..vagyis ő nem talált meg engem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!