Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A 13 éves lányom holnap...

A 13 éves lányom holnap elmegy a "pasijához". Mire számítsak?

Figyelt kérdés

Úgy értem meddig mennek el a 13 évesek,a fiú 14.

Előre is köszi!

2010. júl. 27. 20:37
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Én 13 éves vagyok. Átlag lány. Nincs semmiféle különleges stílusom. Nekem még barátom se volt, és nem is "birnám" még. Szerintem ha úm. normális a lányod, nem jár ki esténként ennyiidősen bulizni, akkor max. csók lesz. Nem hiszem h bármi más lenne, de mondjad neki ha valami baj van telefonáljon Neked.
2010. júl. 28. 14:16
 22/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!Megvolt a találkozás,a fiú jött érte,hozott virágot:)

Elég "normálisnak" tűnik,és az anyukájával is jóban vagyok.

Beszélgettünk a lányommal,azt mondta,hogy semmi kép sem fekszik le vele,eszébe sem jutott,csak a csók.

Megbízom benne.Eltiltani meg úgy sem tudnám tőle,mert szereti.

2010. júl. 28. 16:59
 23/28 anonim ***** válasza:

nem akarlak megilyeszteni,de elmesélek valamit.

egyik brtnm 13 évesen volt tul az első orál szexen.és még csak nem is otthon vagy a srácnál.egy olyan helyen ami nem éppen olyan hely amire ugy emlékszel,hogy jajj de szép is volt.Utána meg a másik pasija kézzel kielégítette.Egy a pasija haverjának a szobájában.éés ismétlem akkor volt 13.

szóval én annyit tudok mondani,hogy ha a lányod nem ilyen nagyon pasizós és kihívó,akkor nincs mitől félned.Bár ha a pasija eléggé ilyen " csak azt akarom" akkor sajnos történhetnek vmik.:(

13/L

2010. júl. 28. 19:57
 24/28 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok.jajjj bocsánat:DD nem láttam,hogy már megtörtént a találka:D
2010. júl. 28. 20:24
 25/28 A kérdező kommentje:
Szia!Köszi a választ,nem baj.Tanúlságos kis történet volt.Hála istennek normálisnak tűnik a fiú.
2010. júl. 28. 20:33
 26/28 anonim ***** válasza:
14 éves lány vagyok. Hát én 13 éves koromba sajnos hülye voltam. De így ahogy ismerem a körülöttem lévő fiukat, lányokat. Ameddig a lány engedi, de ne agódj a legtöbb lány min. 15ig akar várni(tudom az se sok)
2010. júl. 30. 20:44
 27/28 A kérdező kommentje:
Értem,köszi a választ!Én is úgy vettem észre,hogy kb. 15-ig akarnak várni.
2010. júl. 30. 21:07
 28/28 anonim ***** válasza:
Én is 13 éves lány vagyok, és már bemutatkoztam a szintén 14 éves "pasiméknál". Jófej a családja, én is már bemutattam őt, apunak nem szimpatikus, dehát mit várok:D
2010. dec. 3. 21:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!