A 13 éves lányom holnap elmegy a "pasijához". Mire számítsak?
Úgy értem meddig mennek el a 13 évesek,a fiú 14.
Előre is köszi!
Az unokahugom a 14. szülinapja előtt egy hónappal vesztette el a szüzességét. Szóval sajnos előfordulhat bármi :( Előre félek, mi lesz a divat, ha az én lányom lesz 14? Remélem, az örök szüzesség :)
Viccet félretéve, mi amikor 14 évesek voltunk, napokig nem szóltunk egy barátnőnkhöz, mert bevallotta, hogy c.dázott. És azt gondoltuk hogy ez micsoda gusztustalan egy dolog. manapság nem ezt gondolják a 14 évesek sajnos :(
27/N
Ott alszik nála? Vagy találkoznak?
Ha találkoznak szerintem csak kézfogás/puszi/szájrapuszi/csók, nem tudom meddig mentek el eddig.
Én 14 voltam mikor összejöttem a barátommal. :)
1,5 hónap múlva 1 éves évfordulónk lesz :) és gáz, nemgáz én szűz vagyok. Az én anyukám nagyon komolyan veszi és már szinte félelmetes a szigor, mi 1x aludtunk együtt szilveszterkor, azóta nem. Nem bízik bennem, pedig soha nem adtam okot kételkedésre. Igazából azt sem hiszi, el, hogy még nem történt meg a dolog...:/
Nemrég volt egy 16 éves barátom,akkor 14 voltam.Sokszor volt nálunk,én is náluk.Nem aludtunk egymásnál. Semmi sem történt.Sokszor volt úgy,hogy senki nem volt rajtunk kívül a házban.Nem is akartam még,ő sem említette soha.Fél évig voltunk együtt.Ezalatt puszi/csók volt.Nem is azért lett vége,mert nem volt az.
Sokan azt mondják,hogy 13 évesek már mit csinálnak.Tényleg van egypár,de azért hülyeség általánosítani.Szerintem ők is tudják,hogy még korai. Me ha tényleg akarnák,akkor nem számít,hogy el.e engeded.
15/L
Nyilvános helyen találkozzanak, ne a srác lakásán vagy ilyesmi.
Sok 13-14 évesnek már működnek a hormonjai, lányoknak kicsit korábban, mint a fiúknak, bár egyénfüggő.
Ha pasijának írod a srácot az nekem nagyon fura és gyanús.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!