Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A 13 éves lányom holnap...

A 13 éves lányom holnap elmegy a "pasijához". Mire számítsak?

Figyelt kérdés

Úgy értem meddig mennek el a 13 évesek,a fiú 14.

Előre is köszi!

2010. júl. 27. 20:37
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
72%
természetesen nem úgy írtam h tényleg ciki, szerintem az a ciki, ha valaki túl hamar akar felnőni.....a pasiban én nem bíznék, a férjem 13 évesen esett túl rajta és egyébként a lány kezdeményezett, u.e idősen
2010. júl. 27. 20:55
 12/28 anonim ***** válasza:
78%
én is 14 vagyok és még nemvolt senkim:( :) amúgy nemtudom mióta járnak?nekem van egy barátnőm aki 13évesen lefeküdt a szomszédjával nem jártak meg semmi csak azt mondták neki h 13évesen már gáz szűznek lenni.szóval:,DD de a te lányod biztos nem ilyen(:
2010. júl. 27. 21:24
 13/28 anonim ***** válasza:
56%

Az unokahugom a 14. szülinapja előtt egy hónappal vesztette el a szüzességét. Szóval sajnos előfordulhat bármi :( Előre félek, mi lesz a divat, ha az én lányom lesz 14? Remélem, az örök szüzesség :)

Viccet félretéve, mi amikor 14 évesek voltunk, napokig nem szóltunk egy barátnőnkhöz, mert bevallotta, hogy c.dázott. És azt gondoltuk hogy ez micsoda gusztustalan egy dolog. manapság nem ezt gondolják a 14 évesek sajnos :(

27/N

2010. júl. 27. 21:29
 14/28 anonim ***** válasza:
83%
Ha megbízol a lányodban és tudod róla nem csinálna felelőtlen dolgot, akkor nem kell hogy aggódj.Szerintem ha a srác is normális nem lesz gond.Nagyon szerencsés a lányod, hogy ilyen anyukája van aki megengedi, hogy együtt legyenek és nem szól bele!Én ölni tudnék egy ilyen anyukáért!Sajnos az enyém nem ilyen:(.Remélem nem lesz semmi "baj" a lányoddal!
2010. júl. 27. 21:33
 15/28 anonim ***** válasza:
88%

Ott alszik nála? Vagy találkoznak?

Ha találkoznak szerintem csak kézfogás/puszi/szájrapuszi/csók, nem tudom meddig mentek el eddig.

2010. júl. 27. 21:48
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Én 14 voltam mikor összejöttem a barátommal. :)

1,5 hónap múlva 1 éves évfordulónk lesz :) és gáz, nemgáz én szűz vagyok. Az én anyukám nagyon komolyan veszi és már szinte félelmetes a szigor, mi 1x aludtunk együtt szilveszterkor, azóta nem. Nem bízik bennem, pedig soha nem adtam okot kételkedésre. Igazából azt sem hiszi, el, hogy még nem történt meg a dolog...:/

2010. júl. 28. 03:11
 17/28 anonim ***** válasza:
76%

Nemrég volt egy 16 éves barátom,akkor 14 voltam.Sokszor volt nálunk,én is náluk.Nem aludtunk egymásnál. Semmi sem történt.Sokszor volt úgy,hogy senki nem volt rajtunk kívül a házban.Nem is akartam még,ő sem említette soha.Fél évig voltunk együtt.Ezalatt puszi/csók volt.Nem is azért lett vége,mert nem volt az.

Sokan azt mondják,hogy 13 évesek már mit csinálnak.Tényleg van egypár,de azért hülyeség általánosítani.Szerintem ők is tudják,hogy még korai. Me ha tényleg akarnák,akkor nem számít,hogy el.e engeded.

15/L

2010. júl. 28. 10:04
 18/28 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Megbízom benne.
2010. júl. 28. 10:13
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Nyilvános helyen találkozzanak, ne a srác lakásán vagy ilyesmi.

Sok 13-14 évesnek már működnek a hormonjai, lányoknak kicsit korábban, mint a fiúknak, bár egyénfüggő.

Ha pasijának írod a srácot az nekem nagyon fura és gyanús.

2010. júl. 28. 10:13
 20/28 anonim ***** válasza:
76%
Szia! Szerintem ne aggódj a lányod miatt,egy normális 13 éves akinek pasija van tartós kapcsolatot szeretne.Ez nem azt jelenti h első hét után megy az ágyba!De lehet, hogy csak "kalandozik", ilyenkor áltban , csók, tapi. ilyesmik jönnek szóba náluk. Szerintem nincs okod aggódni ha a lányod megbíztható. Csók,Tapi,Smárolás. ( cidázni nem fog 13 évesen -.-" )Nyugi(!) 15 éves lány vagyok (szűz , de voltak már pasijaim)
2010. júl. 28. 11:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!