Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tennétek ha a 12 éves...

Mit tennétek ha a 12 éves lányok akarná festeni a haját?

Figyelt kérdés

A lányom 12 éves nem sokára 13. Nagyon szeretné színezni a haját. Na már most, szerintem ez nem egészséges mert rombolja a haját, de nagyon szeretné és megegyeztünk hogy ha jó lesz a bizonyítványa akkor kaphat egy sprayt amitől színes lesz.( ez kimosható festék) és csak szünetekben használhatja iskolában nem. Szerintetek ez így fer? Arra gondoltam kap mellé egy szempilla spirált mert már "mindenkinek" van és neki is kell egy. Előre is köszönöm a válaszokat!

40/L

2014. márc. 9. 17:20
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Az enyém is 12 éves, egyszer felmerült, de mondtam, hogy még szó sem lehet róla. A szünetben 1-1 alkalommal az a spray meg elmenne, de az sem rendszeresen.

Azért nem engedném, mert 12 éves. Egyrészt egy fejlődésben lévő szervezet, a hajfesték pedig vegyszer, lehetőleg minél kevesebbet használjon ebből. Aki írta, hogy 1 éve festi a haját és lám nem töredezik, annak nem is most lesz gondja, hanem évekkel később. Nekem a korai őszülés miatt kellett festeni már 25 éves korom óta, és bár nem a kici óccó vacakokat használom, akkor is évek után van hatása. Egyik kérdéshez hozzászólt egy fodrász, hogy a sok év hajfestéstől igenis károsodik a haj.

A másik ok az, hogy 12 évesen mi a fenét akar ezzel kitűnni? Öltözzön csinosan, legyen jól levágva a haja divatosra ami jól áll, de szerintem 12 évesen a hajestéssel bőven ráér.

2014. ápr. 5. 06:07
 22/22 anonim ***** válasza:

"Arra gondoltam kap mellé egy szempilla spirált mert már "mindenkinek" van és neki is kell egy"

Szerintem meg nem kell mások után menni mint a kisbirka.

2014. ápr. 5. 06:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!