Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tennétek ha a 12 éves...

Mit tennétek ha a 12 éves lányok akarná festeni a haját?

Figyelt kérdés

A lányom 12 éves nem sokára 13. Nagyon szeretné színezni a haját. Na már most, szerintem ez nem egészséges mert rombolja a haját, de nagyon szeretné és megegyeztünk hogy ha jó lesz a bizonyítványa akkor kaphat egy sprayt amitől színes lesz.( ez kimosható festék) és csak szünetekben használhatja iskolában nem. Szerintetek ez így fer? Arra gondoltam kap mellé egy szempilla spirált mert már "mindenkinek" van és neki is kell egy. Előre is köszönöm a válaszokat!

40/L

2014. márc. 9. 17:20
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
83%
A spray tényleg jó ötlet. Én 13 vagy 14 lehettem amikor a hajam felét vörösre, majd 15 amikor pirosra festettem, később még felnyirattam, volt kék meg most fehéres. De a 12 az tényleg fiatal. A szempillaspirál meg jó lesz neki, nem túl feltűnő de értékeli majd :)
2014. márc. 9. 21:14
 12/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2014. márc. 9. 21:57
 13/22 anonim válasza:
21%

Na neszórakozzatok!!:o

12 évesen hajat festeni?Értem én,hogy menő (lenne) vele,de azért méégis..12 évesen még kicsi ehhez!:)

"kap mellé egy szempilla spirált mert már "mindenkinek" van és neki is kell egy" ugye tudod,hogy ez így,hogy csak azért veszel neki spirált,hogy ne lógjon ki a sorból..ez így szánalmas :/"

2014. márc. 10. 18:04
 14/22 anonim válasza:
7%
előző vagyok 13/l
2014. márc. 10. 18:04
 15/22 anonim ***** válasza:
64%
Én meg nem értem miért lettem lepontozva. Azért mert anyukám megengedte, hogy fessem a hajam és nem töredezik? Ki ennyire irígy? :))
2014. márc. 10. 21:16
 16/22 anonim ***** válasza:
79%
Én is le lettem pontozva valamennyire, úgy tűnik valaki nem ért egyet a hajfestéssel :D
2014. márc. 10. 21:53
 17/22 Zkocka válasza:
20%
Szünetekben ? Kicsöngetnek befújja magát majd becsöngőnél megy hajat mosni vagy mi ?
2014. márc. 21. 21:43
 18/22 anonim ***** válasza:
Szerintem a spray tökéletes választás. Mert még valóban fiatalka és lehet nem is fog Neki tetszeni az eredmény, és akkor (ha nem is vallja majd be) borzasztó hálás lesz azért hogy kimosható...A szempilla spirál kérdése pedig tényleg ne azon múljon, hogy másnak van vagy nincs. Ha szeretné magát festeni ettől baja igazán nem lehet, de lehet Ő maga fogja még hanyagolni amikor esténként mosogatnia kell magáról :)
2014. ápr. 5. 00:05
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egy a spray dolog tök gáz. :) Milyenre fújja a haját, kékre? Vagy rózsaszínre?? 13 évesen nekem már dauerolta az anyukám a hajamat (fodrász), mert én olyan frizurát akartam mint Baby-nek van a Dirty Dancingben. :)

Hát megkaptam.

Akkor inkább már egy normál ammóniamentes hajszínező, egy kicsit sötétebb, vagy világosabb árnyalatban, mint az eredeti hajszín.

De ne legyen már Cindy Lauper! :) Spray-vel hajat festeni...

Egyébként meg én is azt gondolom, hogy ez nem egy anyuka kérdése. Ki ír már olyat, hogy 40/L ! :)

2014. ápr. 5. 01:34
 20/22 anonim ***** válasza:
És azt tudod hogy a spray az egy színezett hajlakk? Ráadásul iszonyat ronda és mindent összefog, ruhát, bőrt, stb. Amihez hozzáér. És kicsit sem egészséges. Inkább fesse be a haját egy rendes hajszínezővel, több értelme lenne annak is.
2014. ápr. 5. 01:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!