Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit gondoltok elrontottam...

Mit gondoltok elrontottam most ezzel a sráccal?

Figyelt kérdés

Egy baráti beszélgetős, kocsmába beülős estén megismertem egy 18 éves fiút közös haver által, és nagyon jól elbeszélgettünk már a legelején. Aztán egyszer kettesben maradtam vele, (ő egy kicsit spicces volt) és ugyanúgy haverként folytatódott a beszélgetés, de meg akart csókolni. Én elhúzódtam, mikor közeledett, mert hirtelen meglepődtem. Viszont utólag bánom, hogy nem hagytam neki. Utána ugyanúgy ment tovább a beszélgetés, aztán visszajöttek a többiek és ő nem közeledett újra. Utólag jöttem rá persze, hogy milyen aranyos srác, és mekkora hülye vagyok. De akkor alig néhány órája ismertem, azóta nem is beszéltünk, és fogalmam sincs, mikor futunk össze megint. Mit kéne most tennem? Vajon teljesen feladta ezek után?

15/L

2014. márc. 6. 21:56
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
csak az alkohol miatt hajtott rád
2014. márc. 6. 21:58
 2/8 anonim ***** válasza:
55%

Mit keresel 15 évesen kocsmába???

Mit kéne tenned? Tanulni!!!

2014. márc. 6. 22:08
 3/8 A kérdező kommentje:
Mit keresek 15 évesen a kocsmában? Egy hónapban párszor be szoktam ülni a barátaimmal beszélgetni. A tanulással pedig nem igazán van probléma a 4,8-as átlagom mellett, úgy érzem.
2014. márc. 6. 22:40
 4/8 anonim ***** válasza:
49%
Beszélgetni?? :DD Tééényleg??? Érdekes nagyon.
2014. márc. 6. 22:49
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Megjegyzem, kocsmában lehet kapni kávét is, és ha csaj vagy, nem vernek agyon 3-an, ha alkoholmentes italt kérsz.

Nem feltétlenül inni járnak a kocsmákba. A mi törzshelyünkre is beülnek néha páran beszélgetni, billiárdozni, és max. 2-en isznak 1-1 sört.

2014. márc. 7. 06:28
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Jól tetted. Ha ő többet szeretne akkor majd keres,ha meg nem akkor meg csak kihasznált volna ha hagyod,hogy megcsókoljon.

18 éves fiú spiccesen..háát..ne bánd,hogy nem hagytad magad :)

2014. márc. 7. 08:57
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ha megemlíted neki, hogy mégis benne lennél, kezdeményez újra majd. Egy 18 éves fiú sem utasít vissza egy 15 éves lányt, dugásra tökéletesek nekik.
2014. márc. 7. 16:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Valószínűleg csak az alkohol miatt akart megcsókolni. Ha mégis meg akarna komolyabban ismerni meg fog keresni, de akkor se add magad könnyen, mert megbánhatod.
2014. márc. 7. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!