Mit gondoltok elrontottam most ezzel a sráccal?
Egy baráti beszélgetős, kocsmába beülős estén megismertem egy 18 éves fiút közös haver által, és nagyon jól elbeszélgettünk már a legelején. Aztán egyszer kettesben maradtam vele, (ő egy kicsit spicces volt) és ugyanúgy haverként folytatódott a beszélgetés, de meg akart csókolni. Én elhúzódtam, mikor közeledett, mert hirtelen meglepődtem. Viszont utólag bánom, hogy nem hagytam neki. Utána ugyanúgy ment tovább a beszélgetés, aztán visszajöttek a többiek és ő nem közeledett újra. Utólag jöttem rá persze, hogy milyen aranyos srác, és mekkora hülye vagyok. De akkor alig néhány órája ismertem, azóta nem is beszéltünk, és fogalmam sincs, mikor futunk össze megint. Mit kéne most tennem? Vajon teljesen feladta ezek után?
15/L
Mit keresel 15 évesen kocsmába???
Mit kéne tenned? Tanulni!!!
Megjegyzem, kocsmában lehet kapni kávét is, és ha csaj vagy, nem vernek agyon 3-an, ha alkoholmentes italt kérsz.
Nem feltétlenül inni járnak a kocsmákba. A mi törzshelyünkre is beülnek néha páran beszélgetni, billiárdozni, és max. 2-en isznak 1-1 sört.
Jól tetted. Ha ő többet szeretne akkor majd keres,ha meg nem akkor meg csak kihasznált volna ha hagyod,hogy megcsókoljon.
18 éves fiú spiccesen..háát..ne bánd,hogy nem hagytad magad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!