Milyen ruhát vegyek fel iskolába? Fiú vagyok, de fiú testbe zárt lánynak érzem magam.
Figyelt kérdés
2014. febr. 27. 12:14
1/6 A kérdező kommentje:
lemaradt: 16 vok
2014. febr. 27. 12:14
2/6 anonim válasza:
Mindenképp nőieset. Amit érzel belül, az külsőleg is megjelenjen. 22L
3/6 anonim válasza:
ezt ugye kedves válaszoló nem gondoltad komolyan? azt akarod, hogy kicikizzék a suliban??? hogy bántsák miatta??? hidd el megértem hogy téged ez nagyon zavar kérdező... de középiskolában nem ajánlanám neked, hogy ezt kimutasd az öltözködéseddel amit érzel... rengeteg bántást, sértést kapnál miatta... szerintem nem éri meg...
5/6 anonim válasza:
Hord azt, ami tetszik! Komolyan.
6/6 anonim válasza:
Az öltözködés a belső tulajdonságaidat mutatja, szóval szerintem hordd azt, amit akarsz.
Értelemszerűen ne rózsaszín szoknyácskát és tangácskát, csak vannak bunkó paraszt emberek, nem is kell velük foglalkozni..
Mégis egyetértek egy válaszolóval, aki azt írta, hogy ne vegyél fel "lányos/lányosabb öltözéket", mert azzal ki fognak cikizni. Már csak az számít, hogy ez megéri-e neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!