Milyen betegsége lehet egy olyan lánynak aki tíz évesen is pelusba jár az iskolába?
At én kislányommal is voltak hasonló problémák, bár nem ennyire volt drasztikus.
5-6 éves lehetett, és mialőtt elment volna vc-re, már befolyt neki kicsit. Én elvittem orvoshoz, ahol kiderült, gyenge a hólyagizomzata. Nem tudta úgy visszatartani, mint amennyire kellett volna. A doki azt mondta, ez hasonló, mint idős korban, amikor " már" nem tudják annyira vissza tartani. Ditropant kapott, napi fél szemet. Ez erősítette a hólyagizomzatot. Mire elfogyott a 30 db, rendbe jött, és azóta semmi gondja nincs.
De volt egy ismerősöm kislánya, hasonló problémákkal, mint az én lányom. Neki egészen más derült ki.
Most nem igazán tudom pontosan leírni, de az volt a lényeg, hogy ahol kifolyik, amikor vizelünk, össze volt nőve, és egy lyuk helyett kettő volt ezért. Mivel középen volt csak kicsit összenőve. Hiába tartotta vissza, mindig ott volt egy másik kis rés... Szóval érted? Sebész pillanatok alatt szétválasztotta neki, még kórházba sem kellett miatta maradnia, érzéstelenités, meg minden, és már kész is volt. Azóta tünetmentes.
Remélem tudtam segíteni. Mindenképpen irány a doki!
A barátnőd szerencsés helyzetben volt, hogy olyan közösségben élt, hogy senki nem szólta meg ezért. De valjuk be, mostanában kis gonoszok lettek a mai gyerekek. Csúfolják a másikat, ha szemüveges, ha kövér, hogy milyen a ruhája, stb. Tisztelet a kivétel.
Sajnos ahova az én gyerekeim járnak, nem ilyen toleránsak a gyerekek. Mindig találnak okot, hogy csúfolják a másikat. Lányom egyszer tesi órán megbotlot, majdnem kifordult a bokája. Azóta sánta rókának nevezik, pedig már évek telte el azóta. De sorolhatnám....
valószínűleg inkontinencia probléma
...az én lányomnak is volt 12 éves korában :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!