Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 11-15 éves kamaszok, lehetne...

11-15 éves kamaszok, lehetne pár kérdésem?

Figyelt kérdés

Hétköznap , iskolán kívül mennyit beszéltek a barátaitokkal?

Hétvégén eljártok együtt valahova (pl. mozi), ha igen , hova?

Mennyit tanultok naponta?

Mikor fekszetek le hétvégén és hétköznap?

Reggelente mennyi ideig készülődtök?

Mennyit néztek tévét/gépeztek egy nap?

Szokott fájni a fejetek/hasatok/izmotok?

Milyen gyakran olvastok el egy könyvet?

Mennyi időt vagytok a családotokkal?

Köszönöm előre is :)

2014. febr. 24. 17:34
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

1. Facebookon és telefonon szoktunk néha beszélni. Mondjuk egy héten 2-szer.

2. Egy-kéthavonta egyszer, moziba legtöbbször. De van amikor csak átmegyünk egymáshoz. Régen a barátnőm még az összes sulis cuccát is áthozta, és addig nem játszhattunk, amíg minden házi és tanulnivaló kész nem volt. :)

3. Naponta olyan egy - másfél órát, de amikor még év eleje volt, és új volt a fizika és a kémia, akkor megvolt ez kettő, kettő és fél óra is.

4. Olyan 22.30 és 23.00 között fekszem le hétköznap.

5. Reggelente összesen 20-30 percet készülődök, de ezt is csak azért, mert közben lelassít a Tv meg a zenehallgatás. De azért szoktam korán kelni, hogy még suli előtt tudjak olvasni. :)

6.Tv max. 20 perc, de azt is elalváskor. Jó háttérzajnak és egy kis fénynek. Gépezni olyan 2 órát szoktam hétköznap.

7. A fejem szokott néha, de ez a vízhiány miatt, már beszéltünk orvossal. Izomlázam az csak néha szokott lenni.

8. Gyakorlatilag mindig olvasok egy könyvet, most is egyszerre 3-at. :) Nagyon megszerettem őket.

9. Apum csak hétvégente jön haza, a tesóm nem igazán szokott minket látogatni, anyut meg alig látom, mióta dolgozni kezdett. Szerintem, a legtöbbet a papámékkal vagyok. A kevés idő ellenére nagyon szeretem őket. :)

13/L

2014. febr. 24. 19:53
 12/25 anonim ***** válasza:

1. Nagyon sokat, telefonon, SMS-ben, Facebook-on, személyesen.

2. Igen, néha, de csak szolid helyekre, pizzázni, ilyesmik.

3. Nem sokat, én úgy érzem többet kellene, pedig így is csak tesiből vagy 4-es, többi 5-ös. :D

4. Hétvégén fél 11-nél hamarabb nem nagyon lehet bekönyörögni az ágyba, hétköznap 10 óra körül azért igyekszem lefeküdni.

5. Pfú..... :D Sokkal többet, mint szükséges lenne, ezért állandó rohanásban és késésben vagyok. 10 percre lakom a sulitól, de mégis másfél órával tanítás előtt kelek, és így is éppen beesek. :D

6. Tévézni nagyon keveset, gépezni annál többet.

7. Nem, talán a fejem néha, meg a hasam nagyon néha havibaj esetén, de ez eddig talán kétszer fordult elő az évek alatt.

8. Elég gyakran.

9. Változó, hogy kivel mennyi. Anyummal és húgommal rengeteget, apummal már sokkal kevesebbet, távolabbi rokonokkal meg szinte semennyit.

15/L, 9. osztály (gimi, ha esetleg számít :))

2014. febr. 24. 20:06
 13/25 anonim ***** válasza:

Hétköznap , iskolán kívül mennyit beszéltek a barátaitokkal? 1-2órát naponta attól függ..

Hétvégén eljártok együtt valahova (pl. mozi), ha igen , hova? Igen, de nem pont moziba.. leginkább bulizni:D

Mennyit tanultok naponta? fél óra kb.

Mikor fekszetek le hétvégén és hétköznap? 11-1óra között

Reggelente mennyi ideig készülődtök? 30-35perc

Mennyit néztek tévét/gépeztek egy nap? tv-t egyáltalán nem nézek mert nem érdekel a sok fasság gépezni kb 1órát szoktam

Szokott fájni a fejetek/hasatok/izmotok? edzések után az izmaim egyértelműen de am. semmi

Milyen gyakran olvastok el egy könyvet? mindig van valami amit olvasok

Mennyi időt vagytok a családotokkal? nem sokat

15l

2014. febr. 24. 20:15
 14/25 anonim válasza:

Nagyon nagyon sokat:D

Nem moziba, de közösen terepre (lóval) igen, meg egymáshoz át szoktunk menni...:)

A tényleges tanulás 1-2 óra, de mindig megy közben a gép, így egész délután (Kettőtől-fél hétig, 7. osztály)

Hétköznap 9 körül, hétvégén éjfél körül.:D

Egy két óráig biztos, de ha késében vagyok, 2 perc alatt is sikerül minden...:D

Egész nap gépezek, tv csak akkor, ha nincs net, meg karácsonykor, vagy ha van valami jó film...:)

Fájni úgy semmi, csak a derekam meg a térdem ha meghúzom...:)

A kötelezőket soha, de más könyveket gyakran, minden nap olvasok, ha csak 10-20 oldalt, de minden nap...:)

Velük lakok, úgyhogy elég sokat:D Meg hétvégén is néha elmegyünk valahova...:)

13/l

2014. febr. 25. 17:29
 15/25 anonim ***** válasza:

Egy olyan fél órát biztos. De nem vagyok függő, kibírom facebook meg telefon nélkül is.

Elég ritkán, hétvégén szeretek pihenni. De péntek délután mindig elmegyek valamerre velük.

kb 1 órát.

11 - fél 12 között.

fél 7-kor kelek, és negyedkor indulok a suliba. (szóval háromnegyed óra, de ebből szerintem legalább 20 per még azzal telik el, hogy próbálok felkelni)

Gép: fél-1 óra

Tv: maximum fél óra, de volt olyan időszak, hogy fél évig be se kapcsoltam

Ritkán. De most például pont beteg vagyok, úgyhogy fáj mindenem.

Havonta 1-2 könyvet biztos elolvasok a kötelezőkön kívül.

A családommal hétköznap nem töltök el túl sok időt, de hétvégén inkább. Főleg amikor hazajön a bátyám Pestről. (ott tanul)

2014. febr. 25. 18:48
 16/25 anonim válasza:

1. volt osztálytársaimmal szoktam a face-n, ez kb. egy-két óra

2. én elhagyatott helyeket szoktam keresni fotózni (ez nem tom számít-e), amúgy meg nem.

3. változó. nyelvi előkészítős évem van, szal ha feladnak 100 szavat, akkor kb 2 óra, de pl. ma nem tanultam semmit

4. kb egy hónapja szoktam vissza a régi szokásaimhoz. most tízig megpróbálok lefeküdni, és fél hétkor kellek. hát hétvégén tökre szétcsúszok, szóval van amikor nem is alszok.

5. reggeli készülődés fél óra, de reggelizek, összepakolom a táskám, csinálok tízórait etc. és magammal nem sokat foglalkozok csak felkapom a ruhám meg fogat mosok

6. túl sokat :D de ez is változó, ha nem kell tanulni akk 4 órától lefekvésig, de am meg hétvégén max 2 óra

7. nem nagyon, ha igen akkor veszek be cataflamot, az kiüt

8. heti egy vagy kettő, magyar-törin vagyok, szóval ez nekem alap

9. miután anyuék végeztek meg én is végig együtt vagyunk, inkább kiviszem a laptopom a nappaliba. szóval végül is sokat

2014. febr. 25. 19:59
 17/25 anonim ***** válasza:

Kb. 1 órát

Nem

1-2 ótát

hétköznap:10-kor fekszek le de akkor még nem alszok. hétvégén: változó

15-30 perc

Néha fáj a fejem

A kötelező olvasmányt szoktam olvasnni

Sokat

12/L

2014. febr. 25. 20:17
 18/25 anonim ***** válasza:

1. Hát hetente-két hetente elmegyünk csavarogni, és sokat beszélgetünk.:)

2. Játszótér, páskom, csatorna-part.:)

3. Egy órát.

4. Hétvégén 22.00-23.00 között. Hétköznap olyan 20.30-21.00 óra között, de általában csak tízkor tudok elaludni.

5. Tévét nem nézek sokat, viszont sokat gépezek. Pontosan nem tudom mennyit, de ez szerencsére nem megy a tanulásom rovására.:)

6. Nem igazán. Néha van izomlázam a tesi miatt.xd

7. Sokat olvasok. Most a Harry Pottert olvasom, de Leiner Laura könyveit is szeretem.

8. Anyáék sokáig dolgoznak, de azért szoktam velük sokat beszélgetni.

2014. febr. 26. 17:54
 19/25 anonim ***** válasza:

1. Van akivel ritkábban, pl egy héten 2-3x, de megvan az a néhány ember, akivel minden délután beszélgetek.

2. Hétvégente általában szombat este megyünk bulizni, egy hónapban 2-4 alkalommal suli közben, van hogy előtte átjönnek a barátaim és együtt készülődünk. Ezen kívül beszélgetős délutánokat szoktunk csinálni, ezt leginkább pénteken, de van amikor csak spontán.

3. Nem igazán szoktam menetrendszerűen tanulni, otthon általában sosem tanulok, csak dolgozat előtt. Ez így nem igazán jó módszer, bár így minimális tanulással 4,7 lett az átlagom, de nem ártana rávenni magam, hogy minden nap nézzem át a leckét. Szóval így naponta fixen semmit nem tanulok, egy-egy dolgozat előtt a tantárgytól és az anyag mennyiségétől függően fél-3 órát tanulok.

4. Hétköznap leghamarabb fél tízkor, bár ez elég ritka. Általában 11-12 felé.

5. Mindennel együtt (öltözködés, bepakolás, kutyasétáltatás, fogmosás, smink), ha hétkor kelek olyan 45-50 perc, de így akkor nagyon neccesen érek be. Ha korábban kelek, akkor is max egy óra.

6. Tévét egyáltalán nem nézek, számítógép előtt viszont naponta 1-től 4 óráig terjedően ülök.

7. A hasam nagyon ritkán fáj, a fejem egy hónapban néhányszor megfájdul, de csak néha fáj zavaróan. Az izmaim szoktak fájni, edzéstől, megerőltetéstől.

8. Ez változó. Nagyon szeretek olvasni, és ha elkap a hév egy hét alatt 4-5 könyvet kivégzek, de mikor nincs hozzá kedvem, van hogy hetekig nem olvasok.

9. Mivel anyukámmal kettesben élek, ezért vele minden este együtt vagyok, apával és a nagyszüleimmel minden második hétvégén találkozom, vagy ha kedvem szottyan hétközben meglátogatni őket. Nővéreim havonta 1-2-szer jönnek haza, néha én utazom el hozzájuk. Szóval összességében mindenkivel szeretnék kicsit több időt együtt tölteni.

15/L

2014. febr. 27. 11:53
 20/25 anonim ***** válasza:

1. Általában csak facebookon szoktunk kb. 1 órát.

2. Nem jellemző,néha moziba,sétálni.

3. Ha másnap nem írunk semmiből akkor kb. 30 percet,TZ-éknél úgy 1-1,5 órát,ez tantárgytól is függ.

4.Hétköznap olyan 22-22.15 körül már alszok. Hétvégén is,kivéve ha valami jó film megy.

5. Öltözés,alapvető tisztálkodás,haj csinálással együtt körülbelül 15 perc.

5. Tvt elég ritkán nézek,netezni naponta úgy 1 órát szoktam,de van,hogy napokig fel se jövők.

6. A fejem elég gyakran,de amúgy minden rendben velem.

7. Szinte mindig,nagyon szeretek olvasni.

8. Naponta általában vacsoránál szoktunk beszélgetni, hétvégente nagymamákhoz megyünk,vagy kirándulni.

13L,7.o.

2014. márc. 1. 14:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!